collage-17.jpg
Jurnaliștii de la postul de televiziune rus NTV l-au întrebat pe Twitter, pe Elon Musk, ce părere are despre Jiguliul remodelat de către un tânăr din Stavropol. Plimbarea acestuia cu neobișnuita mașină pe străzile orașului natal a devenit viral pe Internet. Peste două zile, Musk, surprinzător le-a răspuns reporterilor: „хаха офигенно”.

Pe data de 12 februarie, NTV a publicat un material în care arăta cum pe străzile orașului Stavropol se plimbă un tânăr de 18 ani pe un Jiguli neobișnuit. El a fost filmat de un bărbat care a devenit martor al acestui lucru. Tânărul a decis să schimbe invers caroseria şi direcţia de pe şasiu, împreună cu scaunul şoferului şi volanul, astfel se creează impresia că mașina se deplasează invers.

Elon Musk a răspuns peste 2 zile la întrebarea reporterilor de la NTV „Îți place această mașină?”. El a scris pe Twitter: „хаха офигенно”.

La scurt timp, poliția l-a amendat pe tânăr și l-a impus să predea mașina la fier vechi.

(video) Un tânăr din Rusia a făcut dintr-un Jiguli o adevărată „creație artistică”. Poliția l-a obligat să predea mașina la fier vechi

Preluat de la: diez.md