certf.jpg
După o relație de 10 ani, Lionel Messi, 30 de ani, și Antonella Roccuzzo, 29 de ani, iubirea sa din tinerețe și mama celor doi copii ai săi, s-au căsătorit vineri la Rosario, orașul natal al internaționalului argentinian.

Shakira și copiii cuplului, Thiago și Mateo, s-au numărat printre invitații care au fost martori la schimbul de jurăminte, urmat de o petrecere fastuoasă pe ritmuri de cumbia (un gen de muzică populară din mai multe țări vorbitoare de limba spaniolă, n.r.), relatează AFP, citat de agerpres.ro. 

Tinerii căsătoriți au apărut radioși în fata presei care aștepta nerăbdătoare în fața hotelului unde a avut loc nunta. Cei doi s-au sărutat sub flash-urile fotografilor, mireasa purtând o rochie lungă, albă, iar Messi un costum gri închis.

messi1

Pe lângă cei 157 de jurnaliști acreditați, numeroși curioși s-au îmbulzit în apropierea hotelului Pullman City Center, în speranța de a o putea fotografia pe Shakira sau celebrități ale fotbalului prezente printre cei 260 de invitați.

Ambii originari din Rosario, Lionel și Antonella s-au întâlnit pentru prima oară în 1996, însă relația lor a început abia zece ani mai târziu.

messi2

Cei doi copii ai cuplului, Thiago, de 4 ani, și Mateo, de un an și jumătate, s-au aflat în primele rânduri la ceremonie, în cadrul căreia Lionel și Antonella au spus “da, vreau”, într-un salon al hotelului Pullman City Centre din Rosario. Nu a avut loc o ceremonie religioasă, deși Messi este catolic și are un tatuaj cu Iisus Hristos pe umărul drept.

În pofida unui zbor cu avionul de 14 ore din Barcelona (Spania), practic toți coechipierii lui Messi de la Barça s-au deplasat la nuntă, printre aceștia figurând Neymar, Luis Suarez, Javier Mascherano, Samuel Umtiti, Jérémy Mathieu sau Lucas Digne.

messi3

Nunta a început la ora locală 19:00 (22: GMT) la Pullman City Center, un complex hotelier-cazino situat în apropierea cartierului sărac Las Flores, un fief al traficanților de droguri Los Monos, care seamănă teroarea în Rosario.

Preluat de la: Diez.md