1538810038264.jpg

Joi, într-un luxos local de la periferia capitalei s-a desfășurat, deja tradiționalul show, Privé Fashion Events. Aflat la cea de-a 3-a ediție, evenimentul a prezentat unui public select creațiile a 14 designeri din Moldova.

De altfel, a impresionat nu doar creativitatea designerilor, ci și decorul de poveste. Oaspeții au specificat că a fost un eveniment de vis, rupt din basme și feeric: „Un grandios proiect ieşit mult din tipare”.

Cele care au pus la cale fiecare detaliu al show-ului sunt tinerele Viorela Dimici și Marina Cimbir. Ulterior, acestea au mulțumit întregii echipe „pentru efortul depus și pentru ingeniozitatea de care ați dat dovadă”.

„Până acum nu ne vine să credem! Ediția a III-a a Privé Fashion Events a depășit chiar și așteptările noastre. Încă nu pot să cred că noi am făcut asta! Am avut cele mai elegante colecții ale celor mai în vogă designeri de la noi. Ne mândrim cu modele atât de frumoase și profesioniste, adevărate dive care au strălucit pe cel mai sofisticat podium Privé.

Am demonstrat încă o dată că și în Moldova poate avea loc evenimente de modă comparabile cu cele internaționale”, a menționat Viorela.

Sursă foto: Marina Cimbit via Facebook

Preluat de la: zugo.md