costeeeel.jpg
„Dacă vrei să fii fericit, învață să zâmbești” – această frază este tocmai potrivită pentru omagiatul nostru de astăzi, care doar printr-un zâmbet sau o glumă ne face tuturor ziua mai frumoasă. Noi, toată echipa #diez, suntem cei mai norocoși pentru că avem un coleg cum e Constantin, plin de energie și voie bună. Această zi este una importantă pentru el, dar și pentru noi, deoarece ne reamintește încă o dată cât de mult noi îl prețuim. Costel, La Mulți Ani!

„Costea îi un om foarte talentat. Cel mai bine se pricepe la glume. Nu știu de unde le scoate, dar inteligența lui îi permite să născocească din orice o glumă demnă de apreciat. Eu deseori sunt subiectul «luatului peste picior» de el și întotdeauna râd cu poftă. Este o fire sentimentală, ușor se supără, dar la fel de repede își revine. Sunt sigur că Barcelona va câștiga campionatul, Petru nu te supăra, azi e ziua lui de naștere. În concluzie, tu ești Comedy Club-ul nostru autentic și tare te iubim. Îți doresc multe realizări profesionale și personale.” (Liubomir)

„Țin mine prima zi când ai venit la birou, primul birou #diez. Ai venit așa sincer, deschis și autentic, așa cum ești tu. De atunci, s-a schimbat doar volumul de muncă pe care l-ai depus, dar ai rămas tot tu, așa cum te-am cunoscut. Tot timpul uitam să-ți aduc brelocuri la colecție, dar promit ca după pandemie nu mai uit! La mulți anișori, Costeluș!” (Alina)

„Костя, хочу, чтобы твой оптимизм и чувство юмора никуда не исчезали. Спасибо, что даришь хорошее настроение! Пусть твоя жизнь всегда будет яркой, интересной и захватывающей. Отдавай предпочтение тому, что делает тебя счастливым. Ну, и побольше хороших новостей. Рада нашему знакомству! С днем рождения! :)” (Lily)

„Ți-e trist? Nu ai dispoziție bună? Azi nu ai râs vreodată? Înseamnă că nu lucrezi într-un birou cu Constantin. Costea e persoana cu o energie deosebită, care mereu te poate face să râzi, indiferent de situație, fie că ai avut un conflict cu cineva, șoferul dimineața te-a stropit cu noroiul proaspăt de după ploaia de ieri sau cineva s-a comportat arogant cu tine. Constantin e persoana care mereu mă susține, el s-a căsătorit (pentru 24 de ore cu mine de «Dragobete») pentru că eram tristă că am rămas «nemăritată», el a stat cu mine după ore să mă ajute să identific știrile din social/politic/economic din ziarul «Timpul» (apropo, în ediția din 24 decembrie 2017 erau 20 de știri sociale, 11 politice și trei economice) când încă eram în primul an de facultate. Costea e persoana care mereu mă «aprovizionează» cu desene animate pe care nu le-am văzut, dar merită să le văd. Cum a spus un filosof contemporan în legătură cu persoanele care ne sunt dragi: «Cine n-are un Constantin, să-și cumpere».” (Valeria)

„Costeeeeeel. Ah, câți ani noi stăm sub aceleași acoperișuri! Și pe mine asta tare, tare mă bucură! Noi ne-am cunoscut în clasa III-a și mai departe noi mergem pe aceleași drumuri: liceu, facultate, #diez. În tot acest timp, tu nu m-ai dezamăgit niciodată (de-ai ști cât de puțini oameni reușesc această performață). Nu știu dacă cunosc un om mai empatic decât tine, sincer. Și din această perspectivă cred că sunt o norocoasă. Eu îți doresc tot binele din lume și nu, eu nu o să înșir multe cuvinte aici, pentru că tu știi și așa cât de drag îmi ești! La mulți ani fericiți!” (Elena)

„Astăzi este ziua unei persoane căreia îi place să zâmbească și să glumească necondiționat, asta îmi place cel mai mult la Constantin. Chiar dacă glumele sunt făcute și pe seama ta, n-ai cum să te superi, ba din contra, te amuzi și zâmbești larg până la urechi. El este acel boost de energie de care are nevoie fiecare dintre noi. O glumă bună și o dispoziție pe toată ziua îți este garantată dacă Constantin se află în cercul tău de prieteni. La Mulți Ani!” (Petru)

„Pe Constantin nu-l cunosc de mult timp, dar i-am îndrăgit simțul subtil al umorului din primele minute. Pentru mine e foarte important modul în care rezonez cu omenii la capitolul glumelor. Ador persoanele care au capacitatea să găsească oricărei situații un gram de pozitivism, iar Costea poate asta!” (Ilinca)

„Dacă Costea tace, înseamnă că ceva s-a întâmplat, pentru că de obicei el vorbește foarte mult. Dacă vreți să fiți prieten cu el, atunci trebuie să râdeți la glumele lui. Ah, da și încă să cunoașteți toate desenele animate, iar dacă vreți să-i recomandați vreo unul, nicio șansă, pentru că deja l-a vizionat înaintea voastră. La mulți ani, Costea!” (Stela)

„Costea tu ești persoana cu cel mai fin simț al observației din birou și acesta e un talent aparte care te face să fii persoana care este îndrăgită imediat, iar datorită acestui fapt ești și empatic. Îți doresc să nu pierzi acest talent și să vezi un gol live al lui Messi, poate la Moldova – Argentina, haha. Mulți ani!” (Alex)

„Costea, Kostik, Costică, Costel, Constantine, Constantine… La mulți ani! Merci că ai umor! Îmi place tare când glumim sincronizat, mai ales când e vorba de sarcasm. 🙂 Eu ți-am mai spus asta, dar cu ocazia zilei tale de naștere o mai zic odată: «Eu cred că tu ești chiar bun, atent la detalii și receptiv! Mă bucur că ești cu noi și că înveți să lucrezi în After effects»).” (Djein)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md