1523977198010.jpg

Prima bere a Moldovei sărbătorește 145 de ani! Bere Chișinău vine în această primăvară cu un nou design – modern și stilat. Priceperea și pasiunea berarilor au creat un produs cu mai multă savoare – o bere cu tradiții de 145 de ani, acum cu mesaj nou și înfățișare proaspătă.

Consumatorii devin tot mai pretențioși și rafinați, iar berea care le-a devenit prietenă trebuie să țină pasul cu ei. Printr-un mix perfect dintre modern și tradițional, Chișinău vine cu o nouă imagine, care trezește pasiune. O întreagă echipă de specialiști a analizat solicitările iubitorilor de bere și a combinat tradiția folosită decenii la rând la producerea berii pentru a crea adevărata Berea a Moldovei – sinceră și de cea mai înaltă calitate.

La identitatea de brand a lucrat una din cele mai performante agentii de design din Marea Britanie – „Brown&Co”.

Probabil ți-ai dat seama că noul design vine să satisfacă așteptările consumatorilor pentru un aspect mai elegant și mai modern. Noul font autentic este dezvoltat în întregime manual. Gama de culori deja obișnuită pentru Brandul Chișinău, în combinație cu logoul actualizat, este accentul mult dorit și așteptat de fanii din întreaga țară.

Toate astea ar fi în zadar, dacă Berea Chișinău nu ar fi păstrat de-a lungul anilor rețeta clasică de preparare – doar apă din cele mai pure surse de apă arteziană, 2 feluri de malt select și 2 feluri de hamei premial din Germania. Berea Chișinău are o aromă proaspăt plăcută, un gust consistent, dar  ușor de consumat.

Noul ambalaj al întregii familii Chișinău dezvăluie în continuare naturalețea ingredientelor stilate în ornament moldovenesc. Ea propune să descoperim tehnologia unică de fierbere, numită Merlin. Secretul acesteia constă în fierberea lentă, ce asigură păstrarea proprietăților naturale ale malțului, distribuindu-le uniform într-un gust plin și autentic.

Pentru prima dată în cei 145 ani de istorie, noua bere Chișinău a dat o petrecere de zile mari chiar în inima uzinei Efes Moldova. Peste 800 de invitați (angajați, distribuitori, parteneri) au avut parte de un show extraordinar în stil warehouse party: zeci de kw de sunet, sute de lumini, mii de sticle de bere și tone de emoții inedite.   

De-a lungul anilor avem și realizări frumoase. Bere Chișinău este cea mai recunoscută și populară bere din țară: fiecare a treia bere consumată în Moldova este Berea Chișinău! Ea ne duce faima peste mări și țări. Berea Chișinău se exportă în Polonia, România, Ukraina, Germania, Italia, Norvegia, Finlanda, Marea Britanie, Albania, Ungaria, Bosnia și Herțegovina.

Chișinău e ca un prieten ADEVĂRAT, el a fost mereu aici…și la bine, și la rău. Acolo unde e bere Chisinau – acolo e adevarata prietenie!

Consumatorii de acasă și peste hotare vor putea servi acum berea preferată cu un aspect îmbunătățit, creat din pasiunea celor 430 angajați ai Berii Chișinău! De astăzi noua bere Chișinău e disponibilă în întreaga țară! Împarte-o cu prietenii adevărați!

Bere Chișinău – mereu între prieteni.

P.

Preluat de la: zugo.md