IMG_1241-1.jpg
Duminica trecută, la Chateau Vartely s-a desfășurat a treia ediție a celui mai popular festival de căpșuni din Moldova „Strawberry Day”. La acest eveniment au venit circa 500 de oaspeți din mai multe colțuri ale lumii: China, Japonia, România, Rusia, Ucraina și altele. Tradițional la acest festival au fost prezenți și reporterii #diez Liubomir Guțu și Iulia Vrabie.

Ajunși la Festival, am primit câte un pahar personalizat cu logoul „Château Vartely” din care am savurat cocktailul Sangria cu căpșune. De asemenea, ne-am fotografiat la standul Strawberry Day alături de animatorii festivalului: Capșpoonel, Spider Man, Buba și Inimioara.

IMG_1241

Pe tot parcursul zilei pe teritoriul vinăriei a răsunat muzică electronică și muzică live. Între timp, adulții au participat la degustări de vinuri premiate cu medalii la concursuri internaționale . De asemenea, aceștia au putut savura mai multe cocktailuri pe bază de vin și căpșuni. Cei care nu consumă alcool, au gustat un milkshake delicios și un mojito cu sau fără alcool. Toți invitații au avut posibilitatea să aleagă orice gustoșenie pe placul lor. Mesele erau pline cu mâncăruri și băuturi. Ah da! Nu doar copiii, dar și adulții au creat rând la taraba cu înghețată care la fel era cu gust de căpșuni.

64581665_480271776050801_2638432121131106304_n (1)

Copiii au avut parte și ei de distracție la maxim. A fost amenajat un spațiu special pentru diferite activități de grup și au fost instalate scrâncioburi.

„Ne-am străduit să păstrăm același concept de all inclusive  ca și în anii precedenți. Unde oaspeții pot degusta toate vinurile noastre în asociere cu căpșuni. În premieră, anul acesta avem un târg. Vizitatorii își pot procura niște suvenire legate de Moldova. La Festivalul Strawberry Day/Wine Cocktails au venit circa 500 de oaspeți atât din Moldova, cât și din alte țări din lume. Au fost mâncate în jur de 500 de kg de căpșuni și au fost consumate circa 310 sticle de vin”, ne-a spus Aliona Goncearenco, Șefa Serviciul Marketing.

Preluat de la: diez.md