1-4.jpg
Fender Guitars lansează seria de chitare Game of Thrones. Designul celor trei bijuterii de chitare te va lăsa cu gura căscată, mai ales dacă ești atent la detaliile incredibile precum solzii de dragon construiți în 18 ore.

Se pare că nu numai oamenii de rând ca mine și ca tine au dezvoltat o pasiune incredibilă pentru serialul deceniului ăstuia – Game Of Thrones. Trei dintre cei mai apreciați chitariști ai scenei metal – Tom Morello (Rage Against The Machine), Scott Ian (Anthrax) și Nuno Bettencourt (Extreme) – au ajutat la promovarea celei mai noi serii lansate de Fender Guitars dedicată serialului GOT, scrie rockfm.ro. 

Băieții au interpretat piesa tematică a serialului alături de compozitorul acesteia, Ramin Djawadi, folosind cele trei modele noi de chitare – House Stark TelecasterHouse Lannister Jaguar și House Targaryen Stratocaster. Prețul pentru una dintre aceste minunății este între $25.000 și $35.000, în funcție de model.

„Această călătorie a durat doi ani,” spune Justin Norvell, vice-președinte executiv al Fender Products într-o declarație de presă. „Majoritatea timpului l-am petrecut în faza conceptuală, încercând să găsim o cale autentică și cool de a păstra ambele proprietăți” completează el referindu-se la aspectul atractiv și sunetul captivant.

Preluat de la: diez.md