eee.jpg
Interpreta din Moldova care ne va reprezenta la Eurovision 2019, Anna Odobescu, a oferit mai multe detalii despre participarea ei la concurs și a povestit în cât timp a filmat videoclipul la piesa „Stay”.

Ana Adobescu a povestit că videoclipul a fost filmat într-o zi, deoarece a aflat că pe 10 martie aceasta trebuie să expedieze la Tel-Aviv piesa finală și clipul video: „Am aflat pe 6 martie că, pe 10 martie trebuie să trimitem piesa finală și clipul. L-am filmat pe 8 martie, iar pe 10 martie deja îl publicasem pe Youtube. Evident că clipul putea arăta altfel, însă din lipsă de timp, am realizat ceea ce avem”, a spus interpreta în cadrul conferinței de presă.

Ce ține de show-ul pe care îl va pregăti pe scena de la Tel-Aviv, soțul acesteia a povestit că există o țară din fosta URSS care vrea să-i ajute în acest sens. Marea problemă este că, deocamdată, nu au buget pentru astfel de cheltuieli.

Echipa Annei Odobescu va fi susținută de formația Sun Stroke Project, care va merge cu ea la concurs.

Anna Odobescu este încrezătoare că se va califica în finala concursului, iar ce ține de victoria la Eurovision a spus că: „Este un concurs politizat și mult contează cât de mult le vom plăcea altor țări.”

Preluat de la: diez.md