incredere.jpg
Doi tineri din Chișinău, Dorin Eremia și Valeria Damaschin, au dansat pe acoperișul unei clădiri de 13 etaje din capitală, pentru a transmite un mesaj. Faptul că pentru a avea încredere, trebuie să oferi încredere.

„Acest clip a fost realizat împreuna cu mine și partenera mea Valeria Damaschin, ambii suntem de la clubul de dans „Just Friends Dance Academy”, conducator Igor Munteanu. Însă munca cea mai mare a fost a videografului Vasile Pruneanu, care a avut și el putin disconfort la acea înălțime, pentru că spațiul era cam mic.

Totul a fost filmat pe acoperișul unei clădiri cu 13 etaje, unde a fost destul de dificil, mai ales ca unele mișcări erau mai dificile iar înălțimea făcea totul încă mai dificil, dar am făcut față.

Am realizat acest video, dorind să transmitem emoții și un mesaj anumit, legat de falsa încredere.

Fiecare în ziua de azi încearcă să atingă culmi pe care le ochește. Încrederea este despre persoanele de alături, persoanele care sunt alături de tine indiferent de ce faci, de ce spui sau gândești. Adevărata încredere vine numai din faptul că știi că ai transpus mai multă transpirație, sacrificiu, repetiții, angajament și timp decât adversarul tău. Încrederea joacă un rol important în tot ce faci.  Trebuie să oferi și să ai încredere la rândul tău ca sa obții ce îți dorești” spune Dorin Eremia.

Preluat de la: diez.md