b-1.jpg
Studioul Disney a lansat miercuri primul „teaser” al viitorului „Frozen”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, în special de cei mici, care va fi lansat în cinematografele americane la 22 noiembrie cu puţin înainte de sărbătoarea de Thanksgiving Day, relatează EFE.

În acest „teaser” prezentat de studio, regina Elsa încearcă să-şi deschidă calea în mijlocul valurilor cu ajutorul puterilor sale – tot ceea ce atinge se transformă în gheaţă – după care camera prezintă noi scenarii şi reîntoarcerea unor personaje îndrăgite din filmul original precum prinţesa Anna, Olaf, Kristoff şi renul Sven.

Filmul îi are din nou ca realizatori pe Jennifer Lee şi Chris Buck şi mizează pe acelaşi tandem de compozitori Kristen Anderson-Lopez y Robert Lopez pentru coloana sonoră.

Evan Rachel Wood şi Sterling K. Brown sunt în negocieri cu studioul pentru a-şi împrumuta vocile şi se alătura astfel distribuţiei din care vor face din nou parte Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad şi Jonathan Groff.

În declaraţii acordate revistei Variety, Jennifer Lee a declarat că povestea le va aduce din nou în atenţie pe surorile Elsa şi Anna, dar aventurile le vor purta mult mai departe de regatul de gheaţă Arendelle.

Filmul original, o adaptare a unui musical de pe Broadway, a devenit un succes uriaş pentru Disney care a obţinut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari şi un premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Filmul a fost primit cu mare entuziasm şi de critici, graţie mesajului că prinţii nu sunt întotdeauna perfecţi, iar prinţesele pot spune ceea ce gândesc, în timp ce vrăjitoarele pot avea o inimă bună şi ceva de povestit, scrie agerpres.ro. 

Preluat de la: diez.md