diez-share-facebook.png
Pentru că muzica este mai mult decât sunet, este şi emoţie, dar şi mesaj, Global Records lanseză campania #dincolodesunet, în cadrul căreia o serie de videoclipuri sunt traduse în limbajul mimico-gestual.

Arta nu cunoaşte graniţe, iar campania #dincolodesunet, lansată de Global Records, a pornit de la această idee. Prin intermediul campaniei #dincolodesunet, echipa Global Records îşi propune ca mesajul pieselor din repertoriul artiştilor săi să poată ajunge şi la comunitatea persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire.

Pentru început, au fost adaptate 14 videoclipuri ale celor mai recente hit-uri marca Global Records, printre care Irina Rimes cu „Bolnavi amândoi” şi „Ce s-a întâmplat cu noi”, INNA cu „Gimme Gimme”, „Nirvana” şi „Ruleta” sau Carla’s Dreams cu „Acele”, „Beretta” şi „Imperfect”.

Cele 14 piese adaptate până acum în campania #dincolodesunet sunt:

# Antonia – „Amya”, „Iubirea mea”, „Iubirea mea” feat. Connect-R
# Carla’s Dreams – „Acele”, „Beretta”, „Imperfect”
# INNA – „Gimme Gimme”, „Nirvana”, „Ruleta”
# Irina Rimes – „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi”
# The Motans – „Jackpot”, „Nota de plată” feat. INNA
# Vanotek feat. Eneli – „Tell Me Who”

Pentru traducerea în limbajul mimico-gestual al acestor videoclipuri, echipa Global Records a colaborat cu Lavinia Chiţu, care are ea însăşi o poveste emoţionantă. Lavinia a ajuns să înveţe limbajul semnelor prin intermediul părinţiilor săi, ambii cu deficienţe de auz, tânăra fiind astfel nevoită să înveţe de mică limbajul semnelor pentru a comunica cu ei, dar şi cu comunitatea persoanelor cu astfel de deficienţe din România, scrie adevărul.ro.

Preluat de la: diez.md