Om-de-zapada-din-zapada-articiala-facut-acasa.jpg
E deja decembrie, iar zăpada încă e zgârcită cu noi. Sărbătorile se apropie, și numai fulgii ne lispsesc în toată această poveste. Și pentru că doriți să simțiți această atmosferă magică (în lipsa zăpezii naturale)  am pregătit un articol care vă va ajuta să creați o bucurie. Mai exact, vom arăta cum să faceți zăpadă artificială, folosind două  ingrediente pe care sigur le aveți în casă.

Ai nevoie de puține ingrediente și nu ai nevoie de abilitați speciale, fiind foarte simplu de realizat. Mai mult decât atât, ingredientele nu afectează pielea fragilă a copiilor, așadar, nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Dacă vă gândiți că va fi foarte multă mizerie în casă, nu este așa, deoarece resturile se pot mătura sau aspira foarte ușor.

Așadar, haideți să vedem cum puteți obține zăpada artificală în doar câțiva pași simpli.

Ingrediente zapada artificiala

# bicarbonat de sodiu;

#balsam de păr (sau spumă de ras).

Proporțiile le stabiliți singuri, în funcție de cât vreți să obțineți, însă regula de bază este 1 parte balsam de păr și 3 părți de bicarbonat de sodiu. Dacă nu sunteți mulțumiți de consistența obținută, mai adăugați bicarbonat de sodiu, dacă este prea umedă și balsam de păr, dacă este prea uscată.

Urmăriți filmulețul de mai jos pentru instrucțiuni complete:

Avantaje

Fără îndoială, principalele avantaje sunt ca această zăpadă artificială nu se topește și nu este rece, ceea ce înseamnă că cei mici se pot juca ore întregi, fără probleme. În plus, este foarte ușor și simplu să o pregătești. Puteți realiza foarte multe decorațiuni cu ajutorul ei sau puteți să faceți, împreună cu familia, oameni de zăpadă, folosind boabe de piper, scobitori și crenguțe sau panglici.

zapada-artificiala

Preluat de la: diez.md