ronaldo-striker-force-7-twitter.jpg
Atacantul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo, a devenit erou de benzi desenate. Acesta apare într-un serial de bandă desenată în care fotbalistul portughez joacă rolul unui supererou.

Starul portughez a postat pe pagina sa de twitter treilerul filmului animat. Vezi mai jos cum arată imaginile video, scrie agerpres.ro.

Cristiano Ronaldo, este un fotbalist portughez, care evoluează la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

În luna aprilie a acestui an, Ronaldo a marcat cel de-al 600-lea său gol la nivel de seniori. În ianuarie 2015 el a fost numit cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile, de către Federația Portugheză de Fotbal, în cadrul celei de-a 100-a ceremonii aniversare.

Preluat de la: diez.md