1536657180182.jpg

Deși are doar 12 ani, Daniel Cireș este convins că poate mișca lucrurile din loc, ceea ce a și făcut atunci când i-a adresat o scrisoare președintelui Parlamentului, Andrian Candu, și i-a cerut să repare drumul pe care micuțul face naveta.

„De felul meu nu sunt băiat foarte curajos. Sunt un pic mai timid, însă chiar am vrut să repar această problemă cu drumul, fiindcă este un loc foarte frumos, foarte pitoresc acolo”, a spus Daniel Cereş, elev, într-un reportaj realizat de PublikaTV.

Tânărul s-a referit la porțiunea de drum dintre satul Bălăbănești și orașul Vadul lui Vodă, pe care circulă deja de trei ani, fiind elev la un liceu din capitală. Astfel, în fiecare dimineață, în drum spre școală, obișnuiește să repete temele.

„Dacă am cartea pe genunchi și sunt concentrat când mama cu mașina merge printr-o groapă atunci cartea îmi mai sare, te abați de la rând”, contină Daniel.

Amintim că, aflat într-o vizită la Parlament, Daniel i-a lăsat o scrisoare spicherului Candu, cerându-i să repare această porțiune de drum. Atunci, șeful Legislativului promitea că drumul pe care faci naveta zi de zi va fi reparat până la sărbătorile de iarnă și îți vei putea împlini somnul în fiecare dimineață. Îți mulțumesc că mi-ai scris și că încerci să faci lucruri bune pentru comunitatea ta”.

Preluat de la: zugo.md