counter-strike2.jpg

Compania Valve a anunțat lansarea Counter-Strike 2, care este dezvoltat pe baza motorului Source 2. Jocul urmează să fie lansat în această vară ca o actualizare gratuită pentru CS:GO. Pe 22 martie, Counter-Strike 2 a început testarea jocului, la care au acces un număr limitat de jucători.

Conform celor de la Valve, grenadele fumigene sunt acum obiecte volumetrice dinamice care interacționează cu mediul și reacționează la iluminat, focuri de armă și explozii. Gloanțele și grenadele explozive pot dispersa sau concentra fumul pentru a reduce sau a spori vizibilitatea.

De asemenea, hărțile au fost revizuite și refăcute complet, folosind toate instrumentele și caracteristicile noi de randare ale motorului Source 2.


Sursa: Valve

„Toate efectele vizuale au fost actualizate pentru Counter-Strike 2. Folosind sistemul de iluminare și sistemul de particule ale motorului Source 2, am creat aspecte și comportamente nou-nouțe pentru apă, explozii, foc, fum, lumina produsă de focurile de armă, urmele de gloanțe, efectele de impact și multe altele”, spune cei de la Valve.

Jocul original CS a debutat în 2000, urmat de CS Source în 2004 şi CS GO în 2012.

Preluat de la: diez.md