1_Sandra-Prunici-2.jpg
Marian Croitoru este un videograf moldovean, stabilit în Italia. Recent, Marian s-a înscris la un concurs organizat de Nikon Italia, în cadrul căruia trebuia să realizeze un clip despre izolare și viața de mai departe, încadrat în 50 de secunde. Genericul clipului era „La finestra su mondo”. 

„Videoclipul nostru a ajuns în top 100. Urmează etapele top 20 și finala propriu-zisă. Am realizat videoclipul împreună cu toată familia mea”, spune Marian. La concurs, au fost înregistrate peste 3 000 de videouri.

Concursul a fost inițiat pentru a identifica cele mai bune talente din Italia în direcția de videomaking. „Master of Direction” este primul concurs social din Italia, focalizat pe lumea filmului. Inițiativa este dedicată tuturor videomakerilor profesioniști și non-profesioniști din Italia și este la a treia ediție. În cadrul acesteia, se dorește să se pună accent pe sectorul producerii de film care, din cauza situației cauzate  COVID-19, riscă să piardă contractele sau să întârzie prezentarea lucrărilor.

Preluat de la: diez.md