My-project-1.jpg
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Începe noul an 2022 cu cinci filme interesante pe care să le privești la cinematograful Cineplex din Chișinău.


CLIFFORD: MARELE CÂINE ROȘU

Povestea lui Clifford, un cățel ca niciun altul – cu cât îi arăți mai mult că îl iubești, cu atât se face mai mare, și mai mare, și mai mare…

CRĂCIUNIȚA ÎMPOTRIVA TUTUROR

Principalele calități ale omului de afaceri în vârstă de 45 de ani Yevgeny Vasin sunt mintea strălucitoare, datorită căreia s-a îmbogățit, și caracterul dezgustător, care transformă viața rudelor și subordonaților omului de afaceri într-un adevărat iad. În noaptea de Revelion, Vasin îl doboară pe Moș Crăciun într-o mașină și, în loc să ajute, fură un brad și frunze. Pedeapsa este inevitabilă. Moș Crăciun transmite sufletul lui Evgeny în trupul Fecioarei lui Zăpadă. Acum, după imaginea asistentului bunicului său, Vasin va trebui să livreze cadouri tuturor celor pe care i-a jignit, umilit sau insultat, să se privească din afară și să verifice dacă viața lui și viața familiei sale sunt asemănătoare cu basm pe care Evgheni l-a desenat pentru sine.

CUMPĂRĂ BILETE ÎN CURÂND ULTIMUL VOINIC: MESAGERUL ÎNTUNERICULUI

Ivan a căpătat în sfârșit o forță eroică, răul vrăjitor Rogoleb a fost învins, iar acum toată Belogorie se pregătește pentru o sărbătoare pentru întreaga lume: Ivan și Vasilisa urmează să sărbătorească nunta, rezolvând probleme tipice pentru aproape orice cuplu de proaspăt căsătoriți. Ce rochie ar trebui să poarte mireasa pe culoar? Inelele sunt simple sau magice? Excursie în luna de miere – pe pulpe de pui sau în mojar? În toiul pregătirilor pentru vacanță, răul își amintește din nou de el însuși: Vasilisa a fost răpită, iar în plină urmărire, Ivan și prietenii lui se găsesc în Moscova modernă. Pentru locuitorii din Belogorie, aceasta este o lume magică în care oamenii se mișcă pe care ciudate, vorbesc cu tablete plate și nu reușesc să distingă magia adevărată de jucăriile ieftine pentru copii. Dar, după cum se dovedește, în această lume, alături de oameni obișnuiți, eroii din vechile basme s-au așezat bine, iar cu ajutorul lor Ivan are șansa să învingă în sfârșit întunericul străvechi.

OMUL-PĂIANJEN: NICIUN DRUM SPRE CASĂ

Pentru prima dată în istoria cinematografică a Spider-Man-ului, eroul nostru prietenos din cartier este demascat și nu mai poate să-și separe viața normală de miza mare de a fi un super erou. Când cere ajutor doctorului Strange, miza devine și mai periculoasă, obligându-l să descopere ce înseamnă cu adevărat să fii Spider-Man.

MAGIA BRADULUI 8

Continuarea saga de Anul Nou „Magia bradului”. De data aceasta, toate poveștile din film se vor baza pe evenimente reale.


Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la cinematograf vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:
— certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
— rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
— concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (șase luni);
— act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Preluat de la: diez.md