kkk2.jpg
Trupa DoReDoS s-a împărtășit cu impresiile lor și experiența pe care au obținut-o la concursul muzical Eurovision 2018 de la Lisabona. Reprezentanții Moldovei au spus că aici nu au ce căuta cântăreții care nu au suficientă pregătire.

Trupa DoReDos a fost întâmpinată de mai mulți jurnaliști și fani ai lor în Aeroportul Internațional Chișinău. Ei au declarat pentru liktv că atât de mult i-au plăcut să participe la Eurovision, încât plănuiesc să revine peste câțiva ani. Mai mult, au spus că vor continua să colaboreze cu producătorul lor Filip Kirkorov. Acesta i-a încurajat în momentul în care au fost anunțate rezultatele finale, spunând-le că „Nu vă faceți griji. Voi ați făcut o muncă enormă. Pentru voi au votat foarte multe țări. Din cele 43 de state participante, voi ați intrat în top 10 celor mai buni interpreți ai Europei. În acest an, concursul Eurovision  a fost cel mai dificil din ultimii 12 ani și noi am reușit.”

Priviți mai jos întregul

Vă amintim că reprezentanții Republicii Moldova, trupa DoReDos, a ocupat locul 10 la Eurovision 2018. Aceștia au obținut un total de 209 de puncte (94 juriul/ 115 publicul). Totuși, aceștia au reușit să fie primii în acest concurs la categoria „prezentarea scenică a piesei”.

Preluat de la: diez.md