Mediashow-the-best.jpg
Timp de câteva luni, concertele live organizate de Media Show Grup ți-au dat senzația că participi la un concert veritabil – sunet perfect, spectacol de lumini, grafică pe ecrane, un platou scenic amenajat profesionist, prezentator și chiar interacțiune și schimb de idei live. Mai jos poți urmări un video care sumarizează toate momentele importante trăite în timpul acestor spectacole speciale.

„Ca echipă mereu activă și implicată în organizarea evenimentelor, am simțit, la un moment dat, că pandemia ne plasează între baricade. Le-am acceptat, pentru că a fost o regulă pentru sănătatea tuturor, doar că spiritul nostru creativ nu s-a lăsat învins de circumstanțe. Voiam să mișcăm lucrurile din loc, să fim utili, să sensibilizăm, să dăruim artă, să ne încurajăm unul pe celălalt, să-i încurajăm pe oamenii de acasă, pe artiști și, întâi de toate, să demonstrăm medicilor că ne pasă și că apreciem implicarea lor non-stop. Și pasul nostru principal în acest sens a devenit Live for Life. De fapt… a fost nu un pas – o întreagă călătorie. Doar un proiect de suflet ne putea motiva și inspira pe timp de criză. Și atunci am trecut pe online”, spune echipa de organizare.

Media Show Grup este o agenție de evenimente care a dorit să ofere susținere în această perioadă grea:
# medicilor din țara noastră, lansând opțiunea de colectare de donații în regim live pe parcursul show-ului, iar din suma colectată să fie achiziționat echipament de protecție;
# ție, celui de acasă, cu bună dispoziție și o îmbrățișare artistică;
# artiștilor care sunt dornici de spectatori și de o evoluție „ca la carte” pe scenă.

Echipa spune că proiectul Live for Life nu s-a încheiat, urmează noi expresii ale echipei Media Show Grup, cu intenții la fel de frumoase.

Preluat de la: diez.md