1523433903110.png

Doi moldoveni nonconformiști și-au transformat visul în realitate. Le reușește de minune să combine jobul cu odihna și asta pentru că își iubesc atât munca, cât și ceea ce fac în timpul liber.

Costi și Lumnița sunt ambii specialiști în domeniul IT, dar la fel de bine se pricep să călătorească astfel încât fiecare experiență să rămână o aventură de neuitat. Din pasiunea pentru călătorii ei au reușit să facă și un canal de Youtube, acolo unde postează scene fierbinți din fiecare loc vizitat.

„Am văzut deja peste 20 de țări, asta fără să socotim țările de tranzit. În Asia de sud-est, în Bali, am început să documentăm călătoriile noastre sub formă de vloguri. Deci cam de jumătate de an încoace am decis ca amintirile noastre să fie împărțite cu alții. Eu mi-am lăsat jobul, deci aveam tot timpul ca să montez ceea ce filmăm zilnic”, a menționat Luminița.

Și cum fiecare călătorie este o nouă provocare pentru ei, în bagajele lui Costi și a Luminiței găsești de toate, dar cel mai important, spun ei, sunt lucrurile specifice pe care ar trebui să le aibă cineva dacă alege să viziteze Bali sau Japonia: de la produse de igienă, până la diverse recipiente pentru orice situație. 

„Cel mai mult ne-a plăcut la ambii Indonezia: Bali și insula Jawa. Oamenii de acolo sunt foarte buni, respectuoși, prietenoși, săritori la nevoie, chiar fără să îi rogi. Natura este foarte verde și bogată în aceste regiuni, deci un fel de rai pe Pământ. O casă acolo de exemplu e mai ieftină decât un apartament în Chișinău – deci minunat. Îndonezia este o țară destul de dezvoltată, vulcani activi. Noi i-am filmat și cu drona, avem una mică pe care o purtăm cu noi. Deci imaginile sunt impresionante”, a spus Costi.

Despre experiențele lor, Costi și Luminița povestesc cu mare entuziasm, iar însăși pasiunea pentru un vlog de călătorii a apărut spontan. Din dorința de a crea amintiri, cei doi au reușit deja să împărtășească deja mai multe imagini video cu internauții. 

Dacă te-am făcut curioși să vezi cu ce locuri se laudă cei doi moldoveni, te invităm să te abonezi la canalul de Youtube al vloggerilor.

Preluat de la: zugo.md