1280x720.jpg

Pregătirile pentru noile spectacole pe gheață „Muzicanţii din Bremen” și „Dracula. O poveste de dragoste eternă” în Moldova sunt pe ultima sută de metri. Spectacolele vor avea loc duminica aceasta la Arena Chișinău.

Vineri dimineața avionul cu artiștii a aterizat la Aeroportul Internațional Chișinău.

„Am finalizat pregătirea patinoarului și suntem gata să începem repetițiile. Trupa internațională.astăzi a ajuns în Moldova. Unii dintre artiști direct de la aeroport au mers la arenă pentru a testa gheața”, au spus organizatorii.

La fel ca în octombrie 2023, la Arena Chișinău au fost aduse circa 50 de tone de echipament pentru pregătirea patinoarului. În același timp, mai puțin de o săptămână a durat formarea stratului necesar de gheață. Unitatea frigorifică chiller furnizează freon, ceea ce permite să menținem suprafața de gheață într-o stare întotdeauna potrivită pentru patinatori. În medie, umplerea unui patinoar pentru ice show necesită 60 de tone de apă.

„Am ținut cont de experiența spectacolelor pe gheață din anul trecut și suntem gata să vă asigurăm că temperatura aerului în sală va fi confortabilă pentru spectatori”, au adăugat organizatorii.

Două spectacole pe gheață de neuitat „Muzicanţii din Bremen” și „Dracula. O poveste de dragoste eternă” vor avea loc în complexul Arena Chișinău pe 4 februarie. Prețurile variază între 250 și 500 de lei.

Numerele muzicale combinate cu arta dansului pe gheață vor lăsa o impresie de neuitat, iar spectacolul încântător al patinatorilor artistici, actoria și acrobația lor aeriană vor pătrunde în sufletul chiar și celui mai răsfățat privitor. Muzică originală și clasică fascinantă, cele mai noi efecte speciale și decorațiuni video, costume și măști originale vor permite spectatorilor să experimenteze efectul prezenței reale.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru public – la spectacole puteți felicita oamenii cu ziua de naștere, cu o aniversare de nuntă sau puteți face o cerere în căsătorie. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați Suhih Production pe WhatsApp (+37379664238), Facebook sau Instagram. Pentru cei care cumpără bilete pentru întreaga companie, unde e și o persoană care își sărbătorește ziua de naștere pe 4 februarie, organizatorii dau un bilet gratis și prezintă ca suvenir un video cu felicitări de la Arena Chișinău.

Dacă faceți achizițiile corporative, puteți obține o reducere și puteți face publicitate companiei dvs. direct la spectacol. Reducerea se aplică și pentru achizițiile de grup și familiile cu mulți copii. În plus, posesorii de patine proprii pot patina pe gheață înainte/după spectacol, și eventual împreună cu actorii spectacolelor, dacă contactează în prealabil organizatorii.

Preluat de la: diez.md