dss.jpg
Cu cel mai simplu smartphone la îndemână și o conexiune bună la Internet, astăzi ai acces instant la o mulțime de informații ce îți pot fi utile la școală, la universitate sau chiar acasă. În episodul ce urmează, mediacritica a făcut o selecție de aplicații care, cu siguranța, îți pot face viața mai ușoară și mai interesantă.

#1 eway.mdChișinăul nu este cel mai prietenos oraș în materie de organizare a traficului. De aceea, ai putea avea nevoie de un ghidaj. Consultă o hartă online a transportului public. Eway – te ajută să construiești itinerare și să găsești mijloace de transport public necesare.

#2 Aplicația „Sănătate” pe iOS sau Android. Monitorizează cât de activ/ă ești pe parcursul zilei. Astfel vei ține sub control gradul tău de mobilitate

#3 EvernoteDacă ai probleme cu organizarea, atunci această aplicație te va ajuta să-ți planifici fără efort și te scutește te multe hârtii. Pe Evernote poți stoca documente, pagini web, fotografii, fișiere audio și poți face notițe și to do list.

#4 Pandora. Aplicație pentru cei pasionați de muzică. Pandora este un radio-online și îți permite să asculți mereu muzica și artiștii tăi preferați

Această listă nu este una exhaustivă și poate fi completată. Tu ce aplicații ai pe telefon?

Preluat de la: diez.md