20371192_1440068106074044_41888225_n.jpg
Vrei să vizionezi un film nou pe marele ecrane? Nu știi pe care să-l alegi? Noi te ajutăm! Aceasta este lista completă a filmelor care vor apărea în cinematografele Patria până la sfârșitul lunii curente și pe parcursul lunii august.

# Atomic Blonde: Agenta sub acoperire 2D

Premieră: 27 iulie

Limbă: Engleză, Rusă

Vârsta: 16+

Gen: Acțiune, Detectiv, Thriller

Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.  Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton, îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Regie: David Leitch

Actori: Charlize Theron, James McAvoy

 

#Turnul Întunecat 2D

Premieră: 4 august

Limbă: Engleză, Rusă

Vârsta: 12+

Gen: Acțiune, Aventură, Fantastic, Horror, SF

O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF „The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland, duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias „Omul în negru”. Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi.

Regie: Nikolaj Arcel

Actori: Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Idris Elba.

 

#Valerian și orașul celor o mie de planete 3D

Premieră: 10 august

Limba: Rusă

Vârsta: 12+

Gen: Acțiune, Aventură, SF

În secolul 28, Valerian și Laureline, formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

Regie: Luc Besson

Actori: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen, Rihanna.

 

# Emoji Filmul 3D

Premieră: 17 august

Limbă: Română, Rusă

Vârsta: 6+

Gen: Animație, Aventură, Familie.

În aplicația de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic „emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Hotărât să devină și el „normal”, ca celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul bunului său prieten Hi-5 și al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Împreună, pornesc într-o app-ventură spectaculoasă și amuzantă prin aplicațiile telefonului, în căutarea codului care să-l repare pe Gene.

Regia: Anthony Leondis

 

# The Hitman’s Bodyguard 2D

Premieră: 17 august

Limbă: Rusă

Vârsta: 16+

Gen: Acțiune, Comedie

Hitman’s Bodyguard urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de protecţie din lume – personajul jucat de Reynolds – care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse mulţi ani şi nu se prea agreează, însă acum sunt nevoiţi să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie.

Regia: Patrick Hughes

Actori: Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Salma Hayek.

 

 

# Terminator 2: Ziua judecății 3D

Premieră: 24 august

Limba: Rusă

Vârsta: 16+

Gen: Thriller, SF, Acțune

S-au scurs aproape zece ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg din viitor, care avea ca misiune eliminarea ei. Acum fiul sau, John, viitorul lider al rezistentei, este tinta unui „terminator” mult mai periculos. Inca o data, rezistenta reuseste sa trimita inapoi in timp un protector care sa-i salveze viata lui John si mamei sale. Un extraordinar film de actiune in care situatiile explozive se tin lant si efectele speciale sunt senzationale.

Regia: James Cameron

Actori: Arnold Schwarzenegger

Grăbește-te să îți iai biletele și distrează-te la cele mai tari premiere!

Preluat de la: diez.md