1537693295276.png

Membru al grupei „Stoianovca”, Ivan Liulenov a impresionat din nou publicul de la showul umoristic din Ucraina, Liga umorului. De data aceasta, tânărul originar din Moldova a dăruit nu doar un moment de râs, dar și un amalgam de emoții, datorită discursului său.

Alături de echipa sa, tânărul i-a făcut pe spectatori să lăcrimeze pentru amuzamentul său, dar și de emoția transmisă la finalul prestației sale. 

Acesta l-a parodiat pe Monatik, iar mai apoi a venit cu o surpriză pentru toți cei prezenți. Printr-un discurs motivațional, el a dedicat un mesaj moldovenilor din întreaga lume, care „de mult timp sunt plecați peste hotarele țării”. Tânărul le-a spus că „oriunde s-ar afla, să nu le fie rușine să zică că sunt moldoveni și să lupte cu sistemul”.

„Dacă tu iubești, înseamnă că și ceilalți o să-ți iubească inima de moldovean. Fiți puternici, fiți voi înșivă! Amintiți-vă că noi am construit pereții, așa că noi știm și cum să-i dărâmăm”, a transmis acesta conaționalilor.

Moldoveanul a mai menționat și despre câteva momente din viața lui, când a fost pus în situații dificile, dar peste care a reușit să treacă.

Vezi prestația grupei „Стояновка”, în videoul de mai jos.

Preluat de la: zugo.md