diez-share-facebook.png
House of Cards revine în această toamnă cu ultimul sezon. Din distribuție lipsește Kevin Spacey, care a părăsit producția după ce a fost acuzat de mai multe persoane de abuz sexual. În schimb, în prim-plan este pusă Robin Wright, care joacă în continuare rolul lui Claire Underwood, vicepreședinte și prima doamnă a Statelor Unite, devenită la sfârșitul sezonului trecut președinte.

După ce în luna martie a fost lansat primul teaser al celui de al șaselea sezon, astăzi, 5 septembrie, a fost lansat al doilea teaser pentru ultimul sezon. În imaginile video apare Claire Underwood care adresează un mesaj mormântului lui Frank.

Vedeți mai jos întreg teaserul:

Netflix l-a exclus pe Kevin Spacey din serialul „House of Cards”, după ce a fost acuzat de abuz sexual. După ce a oprit producţia pentru a rescrie scenariul, excluzându-l pe Frank Underwood, personajul lui Spacey, compania Media Rights Capital a anunţat că va relua pregătirea ultimului sezon la începutul acestui an. Eliminarea personajului interpretat de Spavey din serial nu a fost dificilă – Frank Underwood moare.

Preluat de la: diez.md