lord-of-the-rings.jpg
A fost lansat primul trailer al serialului „Lord of The Ring: The Rings of Power”. Lansarea avut loc în pauza evenimentului Super Bowl. Premiera serialului va avea loc în data de 2 septembrie al anului curent pe Amazon Prime Video.

Trailerul are 60 de secunde și prezintă o introducere în lumea universului creat de Tolkien. Conform autorilor, spectatorii vor putea vedea în serial acțiuni plasate cu sute de ani înainte de evenimentele din „Hobbit” sau „Lord of The Rings”.

În serial spectatorii vor juca actorii Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani, transmite The Verge.

Conform aceleiași surse, pentru crearea serialului se investesc sume enorme de bani. Doar pentru primul sezon, Amazon a cheltuit 462 de milioane de dolari. De asemenea, 250 de milioane de dolari au fost cheltuiți doar pentru drepturile de autor pentru adaptarea TV.

Amintim că despre lansarea acestui serial se vorbește încă din anul 2018, până acum însă nu se știa dată exactă de lansare a acestuia.

Preluat de la: diez.md