lost-in-moldova.jpg

Serialul „Lost in Moldova” revine cu al patrulea episod. Noua serie o veți putea urmări pe 29 septembrie, ora 20.00. Dar până atunci vă prezentăm trailerul episodului patru, și o recapitulare ale episoadelor precedente pentru a fi pregătiți/pregătite de noua serie.

Serialul este inspirat de experiența lui John, care în tinerețe a fost voluntar la „Corpul Păcii” timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

Potrivit Luciei Lupu, producătoarea asociată a proiectului, serialul Lost in Moldova este o producție prin prisma căreia putem înțelege cine suntem noi ca popor, prin ochii unui om din altă cultură: „Astfel, ne dorim mult ca spectatorii autohtoni să simtă că fac parte dintr-o cultură inedită și că nu trebuie să ne fie rușine de ceea ce suntem și cum suntem”.

Vedeți mai jos trailerul celui de-al patrulea episod.

Recapitulare

Primul episod

Al doilea episod

Al treilea episod


În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Preluat de la: diez.md