1484490683880.jpg

De obicei, programul zilnic încărcat și instabil nu îți permite să vizionezi seriale lungi. Dar, uneori simți nevoia să te odihnești și să privești ceva interesant care să te intrige sau să te detașeze de problemele zilnice. Soluția ar fi câteva seriale scurte, dar cu o poveste complexă.

Inspirat de one.ro, ZUGO a ales pentru tine câteva seriale care pot fi vizionate într-o singură zi.

Goliath

În mâinile unui avocat căzut în dizgrație care este în căutarea de noi clienti, ajunge un caz care i-ar putea restabili reputația, sau cel puțin, îi dă posibilitatea de a se răzbuna pe compania care l-a dat afară.

Top of the Lake

Adolescenta Thuy Mitcham este însărcinată în a cincea lună. Ea întră în apa unui lac înghețat și apoi dispare. Acest caz ajunge în mâinile detectivul Robin Griffin, care tocmai a revenit în orașul său natal. Acest caz nu este o chestiune simplă de dispariție, este un caz învăluit de mister.

Billions

Acest film a fost regizat pe baza scenariul lui David Levine și Brian Koppelman. Ei sunt scenariștii mai multor filme celebre. Serialul este unul foarte neobișnuit. Este despre conflictul de interese a doi oameni influienți.

The Returned

Într-o bună zi, într-un orășel încep să se întoarcă oameni care au murit cu mult timp în urmă. La prima vedere, ei sunt la fel ca înainte, chiar au și amintiri, dar rudele constată că ceva s-a schimbat în comportamentul apropiaților lor. 

Catastrophe

Este povestea unui cuplu neobișnuit – o fată irlandeză și un tip american, care s-au întâlnit în Londra. Relația dintre aceste personaje – este una groaznică. Ca rezultat, eroina devine însărcinată, ceea ce agravează și mai mult relația celor doi.

And Then There Were None

Cuplul a Owen a invitat opt persoane, care anterior nu au știut de existența unu altuia. Când au ajuns cu toții și s-au adunat  pentru a lua prânzul și au aflat multe lucruri interesante. De exemplu, au aflat că proprietarii casei au murit, iar în castel trăiesc doar servitori. Pe parcurs apar înregistrări conform căror fiecare dintre cele opt persoane se fac vinoveți de moartea stăpânilor.

The Night Manager

Viața se poate schimba în orice clipă. Cine ar fi crezut că un simplu manager de hotel ar putea deveni un agent. Viața personajului se află în mare pericol, cu toate acestea, reprezentanții serviciilor speciale cred că el este unicul care ar putea descoperi o conspirație criminală.

Outcast

Protagonistul serialului încearcă să înțeleagă ceea ce uneori observă. I se pare că incredibil faptul că magia este undeva aproape. Toată viața lui este o serie de fenomene supranaturale, schimbări incredibile în timp, spațiu și realitate.

Deutschland 83

Germania de Est este pregătită pentru o acțiune militară. Martin Fox este un agent secret din Republica Democrată Germană care începe să colaboreze cu organele de cercetare din Republica Federativă Germană. Acolo, a început să-și îndeplinească sarcina, și anume, de a trimite informații despre trupe NATO. El se află într-o lume cu totul diferită, acesta este înconjurat de secrete și descoperă o lume neobișnuită.

The A Word

Familia Hugh este o familie obișnuită, care trăiește o viață normală. Personajele principale se înțeleg foarte bine, cu toate că uneori se ceartă. Dar cine ar fi crezut că totul se poate schimba peste noapte?  Cel mai mic copil din familie a fost diagnosticat cu autism.

Marcella

Acțiunea se învârte în jurul personajul Marcella. Aceasta a lucrat mulți ani în calitate de detectivul în poliție, dar acum încearcă să scape de probleme. De curând, Marcella s-a ciocnit cu o altă infracțiune, care este direct legată de activitatea ei, de zece ani în urmă, care nu au fost dezvaluită.

Preluat de la: Zugo.md