pixel.png

Chiar dacă are un program extrem de aglomerat, dar totodată este şi preocupată de aspectul ei fizic, Vica Blochina a găsit cea mai rapidă şi eficientă soluţie care să o ajute să-şi întindă, ridice şi întinerească pielea feţei, fără să apeleze la operaţii. Odată la câteva luni, Vica îşi revitalizează tenul cu ajutorul unui tratament care durează doar 20 de minute.

“De câte ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimbă trăsăturile feţei. Folosesc creme de cea mai bună calitate, îmi aplic mereu măşti hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician, Iancu Morad. Se numeşte Dermapen. Durează doar 20 minute şi îl fac de multe ori chiar în pauza de prânz sau între două întâlniri. Nu este invaziv, nu doare, dar îmi lasă pielea foarte hidratată şi vizibil mai tânără. Plus că efectele durează câteva luni”, povesteşte Vica Blochina.

Medicul susţine că este vorba de un dispozitiv prin intermediul căruia se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine şi acizi, fiind un tratament minim-invaziv, rapid, care nu necesită timp de recuperare, iar efectele se menţin până la trei luni de zile.

<!–

Formul de quiz

–>

“În vremurile care lumea nu mai prea are timp de nimic, aceste tratamente cu aparate sunt chiar o minune. Se pot face chiar în pauza de prânz, au efect foarte bun şi imediat după tratament pacienta poate reveni la activităţile zilnice. Dermapen are în vârf nişte ace care pătrund în piele la o adâncime presetată şi inserează un cocktail de vitamine, acid hialuronic şi aminoacizi esenţiali”, explică medicul estetician.

Tratamentul este recomandat în special persoanelor care au trecut de vârsta de 30-35 de ani şi care au început să piardă rezervele naturale de acid gialuronic, având efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen şi elastinei. De asemenea, medicul susţine că acesta este indicat inclusiv pentru zone sensibile la nivelul facial- în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor, iar pentru început, recomandate sunt 4-6 şedinţe la interval de 3 săptămâni, urmând apoi ca pacienta să revină la o şedinţă de întreţinere odată la câteva luni.

Preluat de la: csid.ro