profimedia-0235206043.jpg

Grace Kelly a fost cunoscută ca cea mai frumoasă și sofisticată regină a gheții de la Hollywood, deși se zvonește că a avut o viață amoroasă destul de fierbinte, presărată cu multe picanterii și drame. Datorită titlului regal, scandalurile lui Grace Kelly au fost în mare parte mascate și uitate, dar se pare că actrița a trăit momente de-a dreptul scandaloase.

În anii 1950, Grace Kelly a avut relații amoroase cu mulți dintre colegii ei de platou, care erau adesea căsătoriți și mult mai în vârstă decât ea. Pare că nu-i scăpa niciunul. Acest comportament este adesea legat de relația lui Kelly cu tatăl ei, care ar fi spus că nu se aștepta ca ea să devină mai mult decât o gospodină și a descris cariera ei de actriță ca fiind „puțin mai sus decât o prostituată”.

După ce s-a căsătorit cu Prințul Rainier III de Monaco, zvonurile despre aventurile ilicite ale lui Kelly au dispărut, fiind acum amintită pentru clasa sa socială. Desigur, sî devină prințesă nu a fost o mică realizare pentru Kelly, deoarece familia ei a trebuit să plătească o zestre de 2 milioane de dolari. Așadar, să fii prințesă nu e deloc ieftin.

Deși Kelly a apărut doar în 11 filme între 1951 și 1956, rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Cu toate acestea, memoriile despre ea nu oferă prea multe perspective asupra variantei ei romantice, ambițioase, oportuniste, ușor rebelă. Dar să nu uităm că rămâne și acea Grace Kelly care aproape și-a distrus cariera, pentru că viața nu a fost întotdeauna un basm pentru actriță.

Înainte de a se căsători cu Prințul Rainier III de Monaco, câștigătoarea premiului Oscar a avut, se pare, un trecut promiscuu, fermecând un număr mare de bărbați cu frumusețea ei.

În adolescență, Kelly a fost implicată într-o relație amoroasă cu profesorul ei de 30 de ani, Don Richardson, în timp ce studia la Academia Americană de Arte Dramatice din New York City. Kelly era, se pare, îndrăgostită nebunește de Richardson și chiar l-a prezentat părinților ei. Cu toate acestea, ei nu au aprobat profesorul de teatru, deoarece acesta era încă legal căsătorit, dar separat de soția sa.

Înainte de nunta cu Prințul Rainier, Kelly ar fi pretins că este virgină, susținând că și-a rupt himenul jucând hochei pe teren în liceu. Și astfel a devenit Prințesa Grace de Monaco.

Sophia Loren, femeia care a făcut bărbații să-și părăsească nevestele, de la 16 ani. Amantă la Hollywood și acuzată de bigamie

Grace Kelly l-a cunoscut pe Prințul Rainier III de Monaco în timpul unei sesiuni foto aranjate la Festivalul de Film de la Cannes în 1955. Totul a avut loc rapid, cu Ministrul de Stat al Monaco anunțând logodna lor la Palatul Grimaldi în ianuarie 1956. Căsătoria lor a avut loc după ce Kelly a terminat ultimul ei rol în High Society în 1956 și a fost denumită la acea vreme „nunta secolului”.

Au rămas împreună, crescând trei copii: Caroline, Prințesa de Hanovra (născută în 1957), Albert II, Prinț de Monaco (născut în 1958) și Stephanie (născută în 1965), până la moartea prematură a lui Kelly în 1982.

Grace Kelly l-a cunoscut pe Bing Crosby pe platoul de filmare al filmului din 1954, The Country Girl. Perechea ar fi fost un cuplu până la sfârșitul filmărilor. La acea vreme, Crosby se întâlnea și cu Kathryn Grant, care a devenit ulterior soția sa.

Aventura a continuat chiar și după ce Crosby i-a propus lui Kathryn să se căsătorească, și se pare că a amânat nunta din cauza lui Kelly. Totul s-a încheiat în 1955, dar trebuie să fi păstrat legătura, deoarece în 1962, Kathryn și Bing Crosby au fost invitați la Monaco pentru a fi oaspeții Prințesei Grace și soțului ei.

Relația lui Grace Kelly cu William Holden a început când au jucat împreună în drama romantică The Bridges at Toko-Ri în 1954. În timpul filmărilor, perechea a avut o aventură pasională care a durat câteva luni, dar în cele din urmă s-a încheiat din cauza reticenței lui Holden de a avea mai mulți copii, un lucru pe care Kelly și-l dorea profund.

Deși nu a fost raportat oficial la acea vreme, Grace Kelly a avut o scurtă relație romantică cu regizorul austriac Robert Dornhelm (născut la Timișoara) în timpul carierei sale timpurii. Cei doi s-au întâlnit în timp ce Kelly filma în 1953 The Story of Venice, pe care Dornhelm l-a regizat. Deși relația lor a fost de scurtă durată, au rămas prieteni apropiați de-a lungul anilor.

Robert Dornhelm este un regizor este un regizor austriac de origine română, renumit pentru activitatea sa în film și televiziune. Cunoscut pentru versatilitatea și talentul său, Dornhelm a lucrat la o gamă largă de proiecte, de la documentare la filme de ficțiune, câștigând mai multe premii și distincții pe parcursul carierei sale. Stilul său unic și angajamentul său față de povestirea de înaltă calitate l-au consacrat ca o figură proeminentă în industria cinematografică.

Relația scurtă a lui Grace Kelly cu actorul britanic David Niven a început în timpul petrecerilor din Hollywood la începutul anilor 1950, când cei doi au participat împreună la mai multe evenimente de înaltă societate. Romanța lor a fost ținută relativ privată, deși au apărut împreună în diverse reviste și ziare. Deși relația nu a durat, cei doi au rămas prieteni buni ani de-a rândul.

În 1953, Grace Kelly a avut o scurtă poveste de dragoste cu actorul francez Jean-Pierre Aumont în timp ce filma „Mogambo” în Africa. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere organizată de Aumont și s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt. Legătura lor a fost de scurtă durată, deoarece Kelly s-a întors în Statele Unite la scurt timp după terminarea filmului.

Grace Kelly și Marlon Brando au avut o scurtă, dar intensă poveste de dragoste la începutul anilor 1950, după ce s-au întâlnit la o cină organizată de regizorul George Cukor. Pasionați de actorie, s-au conectat rapid prin carierele și interesele lor comune, aventura lor a fost scurtă, dar memorabilă, ambii rememorând-o ulterior cu drag. Totuși, ca și în cazul multor relații ale lui Kelly, carierele lor solicitante i-au împiedicat să urmeze o relație serioasă.

Zvonurile despre o relație între Grace Kelly și senatorul John F. Kennedy au circulat la sfârșitul anilor 1950, după ce au fost prezentați unul altuia de sora lui Kelly la o petrecere din New York. Deși relația lor nu a fost niciodată confirmată, se spune că au avut mai multe întâlniri discrete. În cele din urmă, legătura lor nu s-a transformat în ceva serios, deoarece amândoi s-au căsătorit cu alte persoane.

La mijlocul anilor 1950, Grace Kelly și Spencer Tracy au început o relație secretă, în timp ce ambii traversau perioade dificile în relațiile lor respective. Romanța a început în timpul filmărilor la „The Mountain”, unde jucau roluri de îndrăgostiți. Deși relația nu a durat, au rămas prieteni și s-au admirat reciproc pentru restul vieților lor.

Relația scurtă, dar pasională dintre Grace Kelly și Frank Sinatra a început atunci când au jucat împreună în filmul „High Society” din 1956. Chimia lor de necontestat atât pe ecran, cât și în afara lui, a făcut senzație la acea vreme și, deși romanța lor s-a stins, au rămas prieteni mulți ani. Este de remarcat faptul că Sinatra a participat la nunta lui Kelly cu Prințul Rainier III de Monaco, subliniind legătura lor durabilă.

Ray Milland și Grace Kelly au avut o scurtă poveste de dragoste după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al thriller-ului lui Alfred Hitchcock, „Dial M for Murder”, în 1954. Conexiunea lor instantanee în afara ecranului s-a transformat într-o chimie puternică pe ecran. Deși relația nu a durat mult, ambii au vorbit frumos unul despre celălalt în anii următori și au continuat să se bucure de cariere de succes la Hollywood.

Grace Kelly și Oleg Cassini s-au logodit în 1954, dar relația s-a încheiat în anul următor. Cassini era aparent gelos pe relația lui Kelly cu co-starul său din „The Country Girl”, Bing Crosby.

Grace Kelly și Clark Gable au avut o scurtă poveste de dragoste în timp ce filmau „Mogambo” în 1953. Cei doi au petrecut multe seri împreună în timpul producției, bucurându-se de compania unul altuia atât pe ecran, cât și în afara acestuia. Deși relația lor a fost de scurtă durată și în mare parte ținută departe de ochii publicului, cei doi au rămas prieteni de-a lungul carierelor lor.

Deși niciodată confirmată, se zvonește că Grace Kelly și Tony Curtis au avut o scurtă aventură în timp ce participau la aceleași petreceri din Hollywood la începutul anilor 1950. Detaliile relației lor sunt puține, dar se spune că Curtis era foarte îndrăgostit de frumoasa actriță blondă. Cei doi au menținut o prietenie de-a lungul carierelor lor, întâlnindu-se ocazional la diverse evenimente.

Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv femei. „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”

Se crede că Grace Kelly a avut o scurtă relație cu actorul de televiziune Gene Lyons în primele sale zile la Hollywood. Deși se știe puțin despre relația lor, au fost văzuți împreună la mai multe evenimente de la Hollywood, stârnind zvonuri despre o posibilă poveste de dragoste. Relația nu a durat, iar amândoi au continuat să aibă succes în carierele lor respective.

În 1952, relația pasională dintre Grace Kelly și Gary Cooper a început când au jucat împreună în filmul western „High Noon”. Chimia lor pe ecran s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste în afara ecranului, care a durat câteva luni. Cu toate acestea, relația s-a încheiat în cele din urmă, iar amândoi au rămas concentrați asupra carierelor lor de succes în actorie.

Grace Kelly l-a întâlnit pe actorul egiptean Alexander D’Arcy în timp ce filma „The Story of Three Loves” în 1953. Relația lor a fost de scurtă durată, dar foarte mediatizată, presa urmărind cu interes frumosul cuplu. În ciuda romanței lor scurte, ambii actori au continuat să aibă cariere de succes în film și televiziune.

Se zvonește că Grace Kelly și Paul Newman au avut o scurtă relație în timpul filmărilor la „The Swan” la sfârșitul anilor 1950. Deși nici unul dintre ei nu a confirmat sau negat relația, există mai multe relatări despre cei doi care s-au apropiat în timpul producției. Cu toate acestea, romanța a fost de scurtă durată, iar ambii actori au rămas concentrați asupra carierelor lor.

Se zvonește că Grace Kelly și producătorul de film Robert Evans au avut o scurtă relație la începutul anilor 1950, după ce au fost prezentați unul altuia de prieteni comuni din Hollywood. Deși relația lor a fost de scurtă durată, au rămas prieteni de-a lungul carierelor lor, întâlnindu-se ocazional la evenimente sociale.

Se zvonește că Grace Kelly a avut o scurtă relație romantică cu actorul și scenaristul Mark Miller la sfârșitul anilor 1950. Cei doi s-au întâlnit, se pare, la o petrecere din Hollywood și au petrecut mai multe seri împreună, înainte de a-și urma fiecare drumul.

La începutul carierei sale, se spune că Grace Kelly a avut o scurtă aventură cu profesorul ei de actorie Don Richardson. Cei doi s-au întâlnit în timp ce Grace studia sub îndrumarea lui Richardson în New York, iar romanța lor a înflorit în timp ce el o ghida în primele sale roluri în televiziune și producții de teatru. Cu toate acestea, la fel ca multe dintre relațiile sale, timpul petrecut împreună a fost scurt, iar amândoi au continuat să aibă succes în domeniile lor respective.

Autori celebrii nu au ezitat să fie extrem de răutăcioși, caracterizând-o pe actriță drept o nimfomană. Ulterior, sub influența presei, actriță a devenit o distrugătoare de cămine în ochii publicului și aproape și-a distrus cariera. Și totuși, în ciuda zvonurilor, Grace a reușit să se ridice deasupra reputației sale.

Foto: profimedia

Surse:

Preluat de la: csid.ro