diez-share-facebook.png
În prezent. preţurile de cazare pe litoral românesc au scăzut cu până la 30%. Deși vârful sezonului estival a trecut, temperaturile se menţin ridicate, iar hotelurile au toate camerele rezervate. Aceasta înseamnă că vacanța ta poate fi prelungită. Ve fi bucuros sau bucuroasă dacă vei afla că serviciile turistice din România vor înregistra noi reduceri după 1 septembrie.

Dacă în plin sezon o cameră dublă la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia costa 580 de lei românești pe noapte, acum preţul a scăzut cu o sută de lei. Elena Oprea, reprezentant hotel 4 stele spune că după 1 septembrie va fi încă o scădere cu aproximativ 100 de lei în minus, deci 380 de lei pe noapte, informează digi24.

La un hotel de 3 stele reducerile sunt de 20 la sută, comparativ cu preţurile din plin sezon. De exemplu, un apartament se închiria cu 622 de lei, iar acum noaptea de cazare va costa 500 de lei.

Hotelele de 3 stele vor scădea tarifele cu încă 20 la sută după 1 septembrie. Agenţiile de turism spun că, până la sfârşitul lunii august, majoritatea hotelurilor au un grad de ocupare de sută la sută.

Preluat de la: diez.md