1497600289992.jpg

Regal Golf Club VATRA invită toți doritorii la primul campionat caritabil de mini golf, care se va desfășura în cadrul primului festival corporativ – „Corporate Festival” – pe data de 24 iunie, cu începere de la ora 12:00.

Mini golful este unul dintre sporturile cu o largă răspândire și recunoaștere internațională. Similar cu golful, mini golful este un sport practicat de toate vârstele, prilej de maximă relaxare și bună dispoziție. Pentru necunoscători, principala diferență între golf și mini golf constă în dimensiunile terenurilor de joc.

Atractiv, deosebit și ușor de practicat, mini golful nu impune limite de vârstă, concentrarea și precizia fiind principalele „arme” cu care un jucător trebuie sa fie înzestrat. La nivel internațional, mini golful este recunoscut ca un sport cu propriile sale drepturi.

Cu alte cuvinte, este un sport distinct de golful clasic, cu alte regulamente si federații.

Înregistrează-te acum. Participarea costă 100 de lei. Bani acumulați vor fi folosiți în scop caritabil. Mai multe detalii despre eveniment poți afla accesând pagina de facebook a acestuia.

Preluat de la: Zugo.md