winter.jpg
Crăciunul este cea mai bună ocazie de a te revedea cu persoanele dragi, pentru că toate drumurile duc acasă. Iar dacă acest lucru nu este posibil, felicitările oricum sunt la ordinea zilei. Astfel, echipa #diez ți-a pregătit o listă de mesaje de felicitare, care așteaptă să fie transmise celor apropiați sau spuse la masa de sărbătoare.

# Mesaje de Crăciun scurte

#1. „Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”
#2. „Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”
#3. „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”
#4. „Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat.”
#5. Să aveți parte de o sărbătoare luminoasă și liniște în casă! Crăciun fericit!”

# Mesaje de felicitare pentru părinți

#1. „Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii, dragi părinți!”
#2. „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.”
#3. „Vă doresc ca sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!”
#4. „În ziua de Crăciun, vă trimit cu drag gânduri de recunoştinţă pentru că aţi fost cei mai buni părinţi pe care i-am putut avea. Vă doresc să vă bucuraţi cu toată inima de sărbătorile de iarnă!”
#5. „Crăciunul este momentul în care vreau să vă mulțumesc, dragi părinţi, pentru dragostea și grija voastră. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine mereu. Sărbătoare fericită!”

# Mesaje de Crăciun pentru prieteni

#1. „Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!”
#2. „De Crăciun, îţi doresc să te bucuri de toate minunile acestei sărbători și să păstrezi vie magia acestei perioade! Sărbătoare fericită!”
#3. „Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată!”
#4. „Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!”
#5. „Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi Crăciun de poveste!”

# Mesaje de Crăciun pentru colegi

#1. „Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”
#2. „Vă doresc ca această sărbătoare să vă aducă multă fericire și momente speciale, în care să vă bucurați de toate lucrurile frumoase din viață! Crăciun fericit!”
#3. „Vă doresc un Crăciun fericit, plin de magie şi de bucurie, încărcat cu amintiri deosebite şi momente extraordinare!”
#4. „De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!”
#5. „Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire, iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri. La mulţi ani cu sănătate!”

# Mesaje de Crăciun pentru toți cei apropiați

#1. „Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La mulți ani!”
#2. „În prag de sărbători, cu pace, lumină și căldură în suflet, vă doresc să aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La mulți ani!”
#3. „Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar Cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa!”
#4. „Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă deschidă inimile către și mai multă iubire!”
#5. „Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

Preluat de la: diez.md