collage-4.jpg
Chiar și o deplasare scurtă sau plecarea în vacanță este o problemă pentru iubitorii de animale. Te pregătești să pleci într-o deplasare sau vacanță și nu știi unde să îți lași animalul tău de companie? În acest caz, am selectat o listă cu mai multe locuri unde îți poți încredința prietenul de companie.

#Hotelul pentru animale „Pethouse”

Este un hotel în tot sensul acestui cuvânt. Toate animalele trăiesc în camere individuale, separate, iar de mai multe ori pe zi sunt scoase la plimbare. La momentul încheierii contractului sunt expuse toate detaliile: de câte ori să meargă la plimbare, când animalul trebuie să fie hrănit, cu care alimente și altele. Hotelul este dotat cu cuști pentru câini și pisici, cât și pentru rozătoare și păsări, într-o clădire cu încălzire, situată într-un loc pitoresc și ecologic curat în afara orașului. Plimbările se efectuează de 2-4 ori pe zi, timp de 20-50 minute, în funcție de contract, la cererea proprietarului. O zi de ședere la hotel costă până la 100 de lei pentru pisici şi până la 190 de lei pentru câini. Rozătoarele și papagalii îi puteți lăsa pentru o zi cu 50 de lei, doar cu colivia sau cușca personală. Pentru informaţii adăugătoare apelaţi la: 068555181 și 068555182, sau intrați aici.pethouse.mdklient2019_1

#Uniunea Chinologică din Moldova

Fci.md
Uniunea Chinologică din moldova deține un hotel de 3 stele pentru animale, cu condiţii minunate, special dedicat necuvântătoarelor: camere separate, inclusiv de clasă „Lux”, mâncare de două- trei ori pe zi, control veterinar, atitudine grijulie a personalului, confort de casă și un teren pentru plimbare. Preţul începe de la 100 lei pe zi (24 ore). Pentru detalii nu ezitați să sunați la: (022) 54-22-44 sau să intrați pe pagina lor.

#Pensiunea animalelor

Fb/Pensiunea Animalelor
Pensiunea Animalelor își așteaptă clienții în cea mai nouă și dotată pensiune atât pe perioada concediilor, cât și în orice timp când stăpânul lor este ocupat. Hotelul se află în comuna Tohatin, pe strada București 1. Clădirea pensiunii este dotată cu sistem de încălzire, cabină de duș, terenuri de joacă pentru câini și balcoane de vară pentru pisici. Pensiunea Animalelor oferă apartamente separate, dotate cu: complex de joaca, pat, castron apă/hrană, toaletă. Animalele dispun de apă și hrană de 2-3 ori pe zi și plimbări de 3 ori pe zi. Pentru cazare în pensiune proprietarul are nevoie de: buletinul de identitate pentru îndeplinirea contractului, pașaportul patrupedului, pătură sau pătuc, jucăria preferată și respectiv animăluțul drag. Prețul pentru pisici pe zi este de 80 de lei fără hrană și 90 de lei cu hrană. Pentru câini, în funcție de rasa și greutatea acestuia, prețul variază între 120 lei fără hrană și 140 lei cu hrană pe zi. Totodată, vă puteți aduce și rozătoarele (broasca țestoasă, șoricel, hamster etc.) cu 20 de lei pe zi, iar păsările și iepurașii cu 30 de lei pe zi (se recomandă să aduceți cușca personală). Dacă doriți să aflați mai multe detalii apelați la numărul de telefon: 079385637 sau vizitați pagina lor de Facebook .

Fb/ Pensiunea Animalelor
Fb/ Pensiunea AnimalelorFb/ Pensiunea Animalelor

#Clinica veterinara non-stop 24/24 „Kot i Pes”

Clinica veterinară „Kot i Pes” propune mai multe servicii veterinare pentru patrupezi, cât și camere în hotelul lor pentru animale. Clinica se află la Telecentru, la adresa Meniuc 4. Ei primesc doar animăluțe prietenoase, cu care pot avea contact și nu sunt agresivi. Pentru câini prețul începe de la 120 de lei, iar pentru pisici de la 80 de lei pentru o zi. Pentru informații suplimentare, cât și pentru programare apelați la numărul de telefon: 069703494.

O altă alternativă ar fi să angajaţi o bonă pentru animalul de companie. Bona poate duce animalul la ea acasă sau poate locui în casa dumneavoastră cât timp sunteţi plecaţi. Cea mai simplă soluţie este, însă, să lăsaţi animalul cu un prieten sau cu familia. Nu vă costă nimic, iar animăluţul se va bucura că stă în compania unor persoane cunoscute.

Autor: Iulia Malega

Preluat de la: diez.md