compare-fibre-JiOFFI3W7IA-unsplash.jpg

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a să participe la o nouă ediție a concursului „Podcastul cuMINTE te provoacă să gândești critic!”. În cadrul competiției pot participa atât elevii care învață disciplina opțională Educație pentru media, cât și cei care nu studiază această materie, dar sunt interesați de subiect.

Concursul „Podcastul cuMINTE te provoacă să gândești critic!” se va desfășura în trei etape.

#1. Prima etapă. Participanții își vor testa cunoștințele generale în cadrul unui quiz, de tip Kahoot. Întrebările vor fi de ordin tehnic, dar și de conținut (de exemplu: câte ediții ale podcastului cuMINTE au fost realizate până acum, pe ce platforme de podcasting este disponibil, ce este un podcast de educație media sau ce subiecte au fost abordate în edițiile de podcast etc.).
#2. A doua etapă. Participanții vor răspunde la întrebări ce vizează conținutul podcastului cuMINTE. Vor fi pregătite mai multe bilete și fiecare participant va extrage câte unul.
#3. A treia etapă. Participanții vor pregăti un discurs de cel mult două minute care va aborda un subiect despre educația media.

Membrii juriului vor evalua prestația participanților la fiecare etapă, ținând cont de corectitudinea răspunsurilor de la prima și a doua etapă. De asemenea, se va aprecia logica, coerența și argumentarea tematicii discursului în cadrul celei de-a treia etape.

În baza punctajului acumulat, juriul va desemna trei câștigători. Vor fi oferite trei laptopuri pentru trei câștigători. Toți participanții vor primi certificate de participare.

Pentru mai multe detalii detalii sau alte informații, puteți expedia un mesaj la adresa [email protected] sau puteți suna la numărul de telefon 022213652.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md