diez-share-facebook.png
Germanul, Sandro Schurig a câștigat un milion de euro în urma eșecului selecționatei Germaniei la Campionatul Mondial de fotbal. Acesta a participat la un concurs de pronosticuri organizat de cotidianul Bild.

Participanții au trebuit să răspundă corect la cât mai multe din cele 30 de întrebări puse de jurnaliști, iar răspunsurile oferite de Sandro Schurig s-au dovedit valabile în cazul a 22 de întrebări, ajutându-l să se impună în fața celorlalți 48.029 de concurenți, scrie libertatea.ro.

Una dintre întrebările care a făcut diferența în favoarea lui a fost următoarea: Cât de departe va ajunge Germania?. Iar Sandro Schurig a răspuns că va fi eliminată încă din faza grupelor, chiar dacă reprezentativa țării sale era campioană mondială în exercițiu și mulți specialiști îi acordau șanse considerabile să-și apere titlul.

Printre întrebările la care a trebuit să răspundă Sandro Schurig în timpul concursului au fost și următoarele: Cine va fi campioană mondială? (Sandro a răspuns corect: Franța), Câte goluri va înscrie Germania pe durata competiției? (Sandro a răspuns corect: între 0 și 5), Ce țară va da golgheterul turneului final? (Sandro a răspuns greșit: Franța; răspunsul corect era: Anglia).

Preluat de la: diez.md