image_2024-04-08_15-20-37.jpg

Last Hope Bunker: Zombie Survival, un joc de aventură creat în Republica Moldova, a intrat în Top 1 000 cele mai așteptate jocuri de pe Steam. Acesta a fost realizat de echipa ArtDock și este destinat jucătorilor cu vârsta de peste 14 ani.

Fiecare locație din joc include provocări și oportunități – de la zone periculoase cu zombi, până la refugii sigure, unde poți obține resurse de câștig.

Jocul a fost lansat oficial astăzi, 9 aprilie, pe Steam, GOG și Epic Games Store și este disponibil aici. În viitorul apropiat, ArtDock planifică să integreze Last Hope Bunker: Zombie Survival pe console PlayStation, Nintendo și Xbox.

Acesta nu e singurul joc creat de moldoveni, care a devenit popular. ArtDock a realizat și SOS OPS!, lansat în noiembrie 2023 pe Steam. Ulterior, a fost lansat și pe GOG, iar acum se pregătește să apară și pe Epic Games Store

Steam este o platformă globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și MacOS dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utilizatorilor să cumpere și să joace pe PC. 

Preluat de la: diez.md