k.jpg
Serviciul ucrainean de comandă taxi online Uklon și-a început activitatea în Chișinău pe 6 decembrie. Moldova a devenit prima țară în care serviciul a fost lansat ca parte a extinderii sale internaționale.

Uklon permite comanda unei mașini din aplicație în trei clicuri. Pasagerul alege modalitatea de plată – cu cardul sau numerar, precum și clasa de mașină – standard, confort sau serviciu de livrare.

La comanda „Standard” vor sosi mașini de la clasa A la C. Livrarea mașinii va costa de la 15 lei. Clasa „Confort” prevede autoturisme de categoria C în stare bună și a celor de categoria B. Acestea vor fi în mod obligatoriu dotate cu un aparat de aer condiționat și un portbagaj de dimensiuni mai mari. Tariful mașinii „Confort” începe de la 25 de lei.

Serviciul „Livrare” Uklon vă permite să transportați un colet de până la 20 kg în raza orașului. Tariful minim este de 15 lei.
De asemenea, puteți utiliza opțiuni suplimentare precum: o mașină cu șofer nefumător, transportul unui animal sau al bagajelor în salonul mașinii.Serviciul oferă mai multă libertate atât pasagerilor, cât și șoferilor. Pasagerul știe întotdeauna costul final al călătoriei și poate controla prețul. Iar șoferul, atunci când alege o comandă, știe întotdeauna traseul călătoriei și poate selecta comenzile în dependență de direcție, cost, clasă de mașină și altele.

Pavel Dascal, Country Manager al Uklon în Moldova, explică: „Uklon nu este doar un taxi obișnuit. Serviciul nostru online permite conectarea pasagerului și a șoferului în condiții reciproc avantajoase. Am devenit inovatori pe piața din Ucraina când am lansat posibilitatea de a controla și seta prețul călătoriei, serviciile „șofer treaz”, Uklon Kids cu scaune auto pentru copii și multe alte opțiuni. Uklon este gata să „asculte” piața din Moldova și să lanseze prompt noi servicii pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor”.

Uklon este primul și cel mai mare serviciu online de comandă taxi din Ucraina. Timp de 11 ani compania a realizat o vastă acoperire în țara vecină, serviciul fiind prezent în toate orașele mari pe poziții de lider. Peste 100 de mii de șoferi activi colaborează cu Uklon în Ucraina. În acest moment, aplicația are peste 10,5 milioane de instalări, prin care trec lunar peste 4 milioane de comenzi.

Preluat de la: diez.md