1506442227050.jpg

Lasă toate grijile cotidiene și petrece timpul alături de o companie bună în cadrul proiectului „Explore Nature”, organizat de Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău.

Se propune tinerilor cu vârsta de peste 18 ani să se alăture concursurilor în echipă, escaladărilor, poveștilor de groază, rugului și a cântecelor la chitară ce vor avea loc în afara orașului, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie.

În ediția de anul trecut, cei 12 tineri participanți au petrecut două zile cu distracții, plimbări, lecții teoretice și practice de supraviețuire ținute de traineri cu experiență. Aceștia au învățat cu ajutorul membrilor Clubului Sportiv Galata cum se instalează un cort și au aflat mai multe despre despre aventurile Clubului.

Totuși, nimeni nu poate exprima reușita proiectului mai bine decât însuși participanții. Vă împărtășim una din impresiile acestora:

„De câte ori am ocazia evadez în natură, căci fiecare experiență este unică . În natură înveți să te descurci cu resurse puține realizând totodată cât de toxică e dependența omului de supermarket-uri și tehnologii, în general. Un lucru grozav pe care încerc să-l fac și să-l recomand mereu când mă aventurez în natură este să-mi depășesc fie o limită, fie o frică.

ExploreNature este un proiect fenomenal,  căci doar în natură trăim autentic!”

 Pentru a putea participa, completează acest formular.

Preluat de la: zugo.md