diez-share-facebook.png
Reţeaua de socializare Twitter și gigantul american din industria de divertisment Disney au semnat un acord conform căruia compania de divertisment va crea conţinuturi pentru reţeaua de socializare, în special programe dezvoltate de ESPN, filiala sa de televiziune specializată în transmisiuni sportive.

Conţinuturile create vor cuprinde emisiuni în direct, al căror format va fi dezvăluit în această săptămână cu ocazia mai multor prezentări organizate pentru firmele de publicitate, au anunţat cele trei companii într-un comunicat comun, scrie agerpres.ro.

Parteneriatul este important pentru Twitter, care a publicat primele sale rezultate financiare trimestriale şi încearcă să îşi consolideze în prezent modelul economic pe baza căruia îşi desfăşoară activitatea.

Preţul acţiunilor Twitter a înregistrat un salt, încheind şedinţa bursieră cu o creştere de 4,52% şi ajungând la 30,31 de dolari, pe o piaţă ce a scăzut cu 0,61%.

Conţinuturi video vor fi de asemenea propuse spre difuzare pe Twitter şi vor fi create de celelalte filiale ale grupului Disney, în special de postul de televiziune ABC şi de studioul Marvel, potrivit aceluiaşi comunicat.

 

Preluat de la: diez.md