trupa-amadeus.jpg

Cele patru artiste din trupa Amadeus au susţinut un concert memorabil în Tunisia. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Laura Lăzărescu au fost invitate speciale la Festivalul Internaţional de Muzică Clasică, ce s-a derulat într-un loc lcu totul special: impresionantul Colosseum El Djem din Tunis, amfiteatrul roman unde s-a filmat şi celebra peliculă ,,Gladiatorul”.

Artistele din trupa Amadeus au făcut show pe o scenă amplasată în mijlocul amfiteatrului, care era înconjurată de lumini şi făclii. Fetele au fost urmărite, de pe treptele celebrei construcţii, de mii de persoane.

„A fost un concert unic, poate unul dintre cele mai frumoase de până acum. Am cântat în mijlocul uneia din cele mai vechi construcţii de pe pământ, care se află încă în bună stare. De jur împrejur erau făclii, iar sus, în depărtare, erau nori de furtună. Cerul a fost brăzdat de fulgere în timpul recitalului nostru. Era o atmosferă ca de film, de o încărcătură fantastică.

Am cântat inclusiv fragmente din coloana sonoră a filmului Gladiatorul şi a serialului Game of Thrones. La finalul concertului am avut plăcuta surpriză ca ambasadorul României în Tunisia, E S Dan Stoenescu, să urce pe scenă alături de noi şi împreună să întindem cu mândrie steagul României”, povesteşte Andreea Runceanu.

Concertul din Tunisia are loc după o serie de spectacole internaţionale puse în scenă la Salle des Etoiles, Monte Carlo, la Opera din Barcelona, în Atlantis The Palm din Dubai, alături de Lara Fabian, la deschiderea Bienalei din Veneţia, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.

Preluat de la: csid.ro