diez-share-facebook.png
Una dintre cele mai exclusiviste îngheţate din lume poate fi servită vara aceasta la New York. Deliciul rece, numai bun pentru o zi călduroasă, satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi: este decorat cu foiţe de aur şi de argint şi servită într-o bol din cristal de Baccarat. Răsfăţul vine şi cu un preţ pe măsură: 1.500 de dolari porţia.

Îngheţata de vanile este făcută în casă şi învelită în ciocolată albă pictată manual cu unt de cacao. Pentru un gust deosebit, chef-ul patissier adaugă un sos de şampanie şi fluturi delicaţi din fondant.

Rosario Wakabayashi – chef patissier Baccarat Hotel: „Folosim ingrediente premium precum: păstăi de vanilie de Madagascar. Acestea sunt foarte scumpe. De asemenea, folosim trufe negre din Italia, folosim foiţe de aur şi de argint. Şi mai este vorba şi de tot efortul şi creativitatea pe care o punem în crearea acestui desert”.

Opulentul desert are parte şi de o prezentare pe măsură: este adus la masă într-un coşuleţ din porţelan, acoperit cu un bol din cristal de Baccarat în formă de ursuleţ pe care poţi să le iei acasă, amintire.

Îngheţata poate fi savurată într-un hotel exclusivist din New York. Şi, în ciuda preţului piperat, 1.500 de dolari porţia, cofetarii spun că au primit deja numeroase precomenzi pentru „Bear Extraordinaire”, aşa cum a fost botezat desertul, scrie digi24.ro. 

Preluat de la: diez.md