mirosul-din-frigider.jpg

Nimic nu e mai rău decât momentul acela în care deschizi frigiderul și te lovește un miros de mâncare sau pur și simplu ciocolata preferată miroase ca mâncarea din frigider. Mirosul din frigider se simte încă din momentul în care deschizi ușa, iar în unele momente poate fi atât de puternic încât îți taie apetitul și pofta de mâncare.

Mirosul din frigider poate proveni din mai multe surse, dar din fericire există un truc care te poate ajuta să scapi de mirosul neplăcut, iar vestea bună este vă nu trebuie să mergi la cumpărături pentru că, cel mai probabil, deja se regăsește în bucătărie.

Atunci când deschizi frigiderul și din acesta se simte un miros urât îți dai seama că acesta nu provine de la un singur ingredient. Cel mai probabil vinovate de acest miros sunt bacteriile care s-au format în interiorul acestuia. Atunci când mâncarea începe să se strice, bacteriile se multiplică datorită umezelii și, mai apoi, încep să emane mirosuri neplăcute.

Caserola aia de plastic cu baby spanac sau plasa aia de morcovi uitată în frigider poate schimba complet mirosul frigiderului. Ca să scapi de mirosurile neplăcute, ideal ar fi ca în fiecare lună să-l cureți. Iată cum să faci asta:

Plasticul din frigider este un material poros care absoarbe mirosurile, iar oțetul este cel mai bun dezinfectant pentru suprafețele din plastic.

Foto: shutterstock

Preluat de la: csid.ro