processed-ADB3DDAA-2A8A-4663-B8EB-91052CEB4850.jpg

Expediția Red Bull Can You Make It? este acum disponibilă și pentru studenții din Republica Moldova. Echipele din peste 60 de țări ale lumii vor avea parte de o aventură prin Europa, în luna mai. Participanții urmează să traverseze Europa în șapte zile fără bani și telefoane pentru a ajunge la destinația finală – orașul Berlin. Singura monedă de schimb vor fi dozele Red Bull.

Aventura prin Europa începe pe 21 mai. Echipele selectate din fiecare țară vor porni de la unul dintre cele cinci puncte de plecare: Amsterdam, Barcelona, Budapesta, Copenhaga și Milano. Fiecare echipă își va preda banii, cardurile de credit și telefoanele personale și va avea la dispoziție doar o săptămână pentru a ajunge la Berlin.

De-a lungul călătoriei, aventurierii vor schimba dozele de Red Bull pentru toate lucrurile de care au nevoie – mâncare, un loc unde să doarmă, transport către următoarea locație și alte experiențe.

# Găsiți doi prieteni pentru a forma o echipă din trei persoane.
# Creați un scurt videoclip, de 60 de secunde (în limba engleză) care să explice de ce juriul ar trebui să selecteze echipa pe care o reprezentați drept participantă a acestei aventuri. Împărtășiți ceea ce credeți că vă face echipa inteligentă, pregătită pentru călătorie și aventura vieții voastre.
# Pentru a vă înscrie trebuie să completați acest formular de înregistrare și să încărcați videoclipul pe care l-ați realizat. Termenul-limită pentru aplicare este 31 martie.
# Echipele selectate vor fi anunțate până în data de 15 aprilie.

După procesul de selecție, tu și coechipierii tăi veți zbura în unul dintre cele cinci puncte de plecare din Europa pentru a începe aventura propriu-zisă. Orașul de pornire îl veți afla cu puțin timp înainte de a pleca din Moldova.

Dacă sunteți una dintre acele echipe norocoase, vă veți crea propria cale vizitând punctele de control din diferite orașe europene, unde veți întâlni provocări pentru corp și minte. Checkpojnt Challenges va avea loc în mai multe orașe din Europa și variază de la o aventură cu un atlet Red Bull sau scufundarea într-o experiență culturală locală. Provocările pot fi întâlnite în orice moment al zilei, în orice oraș și se concentrează pe creativitate și distracție alături de colegii de echipă. Câștigătorii evenimentului vor fi determinați de numărul de puncte pe care le adună de-a lungul călătoriei lor, nu de cine este primul la linia de sosire.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md