happy-new-year.jpg
Iată că am ajuns și la finalul lui 2021 și pentru că în curând sărbătorim revelionul, cu siguranță ești în căutarea cuvintelor potrivite pentru oamenii dragi. Echipa #diez a selectat cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru diverse tipuri de persoane. Inspiră-te și surprinde-i pe cei dragi!


# Mesaje de felicitare pentru cunoscuți

„Cu speranţa că anul cel nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!”

„La mulţi ani cu sănătate! Domnul să vă dea de toate! Poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!”

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoreze cerul senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus.”

„Ultimele zile ale anului 2021 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

# Mesaje de felicitare pentru părinți

„Tată bun, mamă iubită,/Azi e ziua potrivită/Să vă spun ce vă doresc,/Să v-arăt cât vă iubesc./Vă doresc întâi de toate,/Un an nou cu sănătate,/Voie bună, trai uşor,/Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!”

„Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!”

„Dragii mei, pentru toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!”

# Mesaje de felicitare pentru prieteni

„A mai trecut un an… Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2021! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!”

„Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!”

„Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2021!”

„Vă doresc de 2 021 de ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8 760 de ore de sănătate şi 525 600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!”

„Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de: 12 luni de bucurii, 52 de săptămâni de pace, 525 600 de minute de credinţă şi, în final, 31 536 000 de secunde sănătate și fericire. La Mulţi Ani!”

„Aho, Aho de Anul Nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La mulţi ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2021!”

„Fie ca toate visurile pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”.

# Mesaje oficiale

„Stimaţi parteneri! Alături de urările tradiţionale de sărbători vă transmitem mulţumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră, familiilor şi colaboratorilor un Crăciun Fericit şi un an plin de realizări atât în plan personal cât şi în plan profesional. Sărbători Fericite şi La mulţi ani! Cu profund respect, echipa …”

„Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă – Crăciunul şi Anul Nou. Vă adresăm cele mai sincere felicitări! Vă urăm de sănătate, noroc şi prosperitate. Un an fericit, cu realizări importante, cu aspiraţii înalte, împlinirea dorinţelor şi a năzuinţelor de mai bine Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în anul 2020! Crăciun Fericit! La Mulţi Ani! Cu deosebite consideraţiuni, …”

„Stimat(ă,e)… Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă – Anului Nou şi Crăciunului, Vă adresez cele mai  sincere felicitări şi urări de bine. La uşă bate un nou an şi un nou început. Fie ca Noul An – 2021 să fie marcat cu realizări frumoase, pace, şi sănătate în familiile Dumneavoastră! La Mulţi Ani! Cu respect, …”

„Stimaţi colegi, sincere felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Vă doresc tuturor multă sănătate, fericire, succese profesionale, fie ca viaţa şi cariera Dvs. să cunoască doar ascensiuni. Cu stimă, …”

„Stimaţi colegi! Crăciun fericit şi cele mai călduroase urări de sănătate, fericire şi prosperitate în Anul 2022. Sărbătorile de iarnă vin din nou în casele noastre,-prilej pentru un nou început, o speranţă nouă şi o cale dreaptă pentru fiecare din noi! Vă aduc mulţumiri pentru lucrul cu abnegaţie manifestat de voi pe parcursul anului 2022. Vă doresc lumină şi linişte în suflet, remarcabile realizări în viaţa personală şi în munca pentru binele şi securitatea oamenilor. Cele bune să se adune!”

Pe final, îți urăm și noi sărbători fericite și ținem să-ți reamintim că totuși cele mai frumoase mesaje sunt construite din propriile cuvinte și emoții! La Mulți Ani!

Sursă foto: depositphotos.com

Preluat de la: diez.md