injectii-cu-Botox.jpg

Tendințele din industria esteticii medicale arată o creștere constantă a cererii de tratamente estetice, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru domni, în mod special pentru toxina botulinică. Această schimbare reflectă o acceptare tot mai mare a procedurilor de îngrijire a pielii și a esteticii personale în cazul ambelor sexe.

Dacă dorești să-ți surprinzi jumătatea cu un cadou inedit de Valentine’s Day, atunci tratamentul cu toxină botulinică este răspunsul! Pentru că amândoi puteți împărtăși astfel aceeași experiență și vă puteți bucura de un aspect proaspăt și de tinerețe fără efort.

Cu ajutorul Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, doctor în Stiințe medicale și expert în estetica medicală, poți descoperi miturile și adevărurile despre această procedură.

Tratamentul cu toxina botulinică pentru întinerire este rapid, eficient și cu rezultate vizibile destul de rapid. În doar câteva minute, fără durere, puteți scăpa de ridurile nedorite de la nivelul superior al feței, de transpirația în exces și de bruxism.

Contrar mitului, toxina botulinică nu va imobiliza complet mușchii faciali, ci îi va relaxa subtil, îmbunătățind aspectul facial și diminuând ridurile de expresie. Specialiștii veritabili aplică tehnici avansate pentru a asigura rezultate naturale și expresii faciale autentice.

Deși ambele sunt tratamente injectabile, toxina botulinică și fillerele dermice au scopuri diferite. Botox-ul vizează reducerea ridurilor de expresie prin relaxarea mușchilor, în timp ce fillerele dermice adaugă volum facial. La Skinmed Clinic, specialiștii vor personaliza tratamentul pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Toxina botulinică are un istoric de siguranță bine stabilit, fiind utilizată în peste 16 milioane de tratamente. Această procedură nu s aplică doar în estetica facială, ci și în tratarea unor probleme de sănătate precum bruxismul, migrenele sau hiperhidroza, oferind pacienților soluții personalizate și sigure.

Toxina botulinică acționează la nivel muscular, reducând ridurile de expresie, în timp ce cremele acționează la nivel epidermal. Nu există dovezi științifice care să susțină că cremele pot obține aceleași rezultate ca injectările cu Botox.

Contrar mitului, botox-ul este o proteină purificată, sigură și eficientă. Prin testări extensive, s-a dovedit că toxina botulinică este un tratament sigur și benefic.

Sărbătorește iubirea cu un cadou inedit pentru tine și partenerul tău! Surprinde-ți jumătatea cu o experiență de înfrumusețare și împărtășește bucuria unui aspect proaspăt și tineresc, alegând clinicile de specialitate unde profesioniști cu experiență personalizează fiecare tratament!

Nu uita că rezultatele definitive sunt vizibile la aproximativ o săptămână după procedură!

Citește și: Cum să îți îngrijești pielea iarna? Dr. Amalia Anghel: “Prevenția este cea mai sănătoasă formă de a evita orice afecțiune a pielii”

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro