1525688580068.jpg

Tot mai aproape de sezonul estival, un site britanic de călătorii a publicat topul celor mai căutate destinații ale englezilor pentru 2018. Astfel, în top se regăsesc atât destinații din Africa, America, dar și din Europa.

Kayak.co.uk, un site popular de traveling din Marea Britanie, a analizat căutările făcute de britanici pentru vacanţe în Europa şi în afara continentului, în iulie şi august, şi au descoperit că cererea de călătorii pentru oraşe africane ca Nairobi şi Lagos (Nigeria) a crescut impresionant, acestea ajungând să fie mai populare chiar decât Las Vegas, Sydney şi Cancun.  

De exemplu, cererile pentru Nairobi au crescut până la 156% şi pentru Mombasa (Kenya) au ajuns la 181%. Pe primele 5 locuri, însă, se află: New York, Orlando, Colombo, Bangkok şi Toronto. În ceea ce priveşte căutările pentru oraşe europene, Alicante, Malaga (Spania), Faro (Portugalia), Barcelona şi Larnaca (Cipru) ocupă primele cinci locuri.

Şi Bucureştiul se clasează destul de sus în topul preferinţelor britanicilor, ocupând locul 15 din cele 50, arată Daily Mail. Din păcate, britanicii nu au îndrăgit atât de mult Chișinăul, încât acesta să se regăsească în topul publicat recent. 

Cele mai solicitate destinații noneuropene preferate de britanici

Cele mai solicitate destinații europene preferate de britanici 

Preluat de la: zugo.md