DIEZ-1280X720-RO.jpg
Profită acum de cea mai tare ofertă! Alege serviciul de telefonie mobilă, internet mobil sau Internet fix cu TV și ai jumătate de preț la abonament, timp de șase luni. Mai multe servicii, mai multe avantaje!

Alege oferta de televiziune + internet, cu 50 % reducere șase luni și te bucuri de un rucsac cadou la conectare.

Vrei să reușești în toate?
Ia-ți acum trei servicii la jumătate de preț: Internet acasă, Televiziune și un abonament de Telefonie mobilă sau Net mobil și primești cadou un smartwatch performant! Grăbește-te, stoc limitat!

<!–

–> <!–

–>

Vino și tu în cea mai puternică rețea de internet fix din țară, cu peste 400 000 de abonați care se bucură de acoperire națională și viteză de până la 1000 Mbps download și upload.

Ai toate motivele să o faci!
# Cea mai tare experiență în utilizarea serviciilor cu Internet prin fibră optică care îți garantează o viteză net superioară, o conexiune stabilă și acoperire deplină în orice colț al casei, grație celui mai performant echipament care dispune de modulul WI-FI 6 de ultimă generație, oferit la conectare, doar de Moldtelecom.
# Televiziune digitală cu până la 200 de canale TV, din care 73 în format HD și cea mai calitativă grilă care conține posturi TV generice și tematice: pentru copii, de divertisment, educaționale, istorice, internaționale, filme, muzică și sport.
# Conectare în 24 ore, gratuită!
# În plus, primești absolut gratuit, pe viață, un abonament de telefonie mobilă care conține: 100 minute în rețeaua mobilă + 100 minute naționale sau doi GB. De asemenea, ai cele mai bune abonamente la telefonia mobilă și la net mobil, cu minute, rețele sociale și net nelimitat începând cu doar 49 lei.

Alege să ai mai mult! Adaugă și extraopțiunea IVI, cel mai mare cinematograf online care îți oferă peste 100 000 de filme și seriale fără publicitate, posibilitatea de vizionare concomitent pe cinci dispozitive: computer, smartphone, tabletă, Smart TV, la doar 59 lei lunar. Activează opțiunea oricând îți dorești direct din aplicația MyMoldtelecom.

Iar ca bucuria să fie deplină, ți se oferă super prețuri în rate la televizoare performante și smartphone-uri, la conectare.

Poți opta pentru un televizor Smart de model Samsung cu diagonala 43”, 4K UHD, Wi-Fi sau Samsung cu diagonala de 50” începând cu doar 325 lei lunar.

Sau poți începe anul școlar și cu un smartphone pe măsură: Oppo A 53 la doar 135 lei lunar sau Oppo A74 la 195 lei lunar și primești căști cadou.
Comandă acum online pe moldtelecom.md și ți se va livra totul acasă sau sună la 1180.

Moldtelecom – Un singur operator pentru a le face pe toate

 

Preluat de la: diez.md