fotografie-apus-de-soare-livada-de-ciresi-primavara-evenimente-main-foto-1.jpg

Ce poate fi mai plăcut decât o săptămână productivă, dar în același timp recreativă? Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce privești un spectacol, participi la un concurs de cultură generală sau mergi la târgul producătorilor locali. Echipează-te cu multă energie pozitivă și dispoziție, și bucură-te de ultimele zile de aprilie prin evenimentele la care ai putea participa în săptămâna care urmează.

Quiz-ul este un joc intelectual distractiv în care echipe formate din cel mult șapte persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte.

Pentru a participa, este nevoie să îți înregistrezi echipa aici. Taxa de participare este de 60 de lei. Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 182) marți, 23 aprilie, începând cu ora 19.30.

Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie despre trei bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 aprilie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău (str. Alexei Mateevici, nr. 109/1). Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi procurate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

Miercuri, 24 aprilie, ora 17.00, vino la prezentarea celei de a treia ediții a volumului „În gura foametei. Mărturii ale supraviețuitorilor”, de Alexei Vakulovski. Este prima ediție apărută în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc în Sala Studio a Teatrului Național „Mihai Eminescu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 79). Intrarea la prezentarea cărții e gratuită.

Mai multe detalii citește aici.

Hai în perioada 27-28 aprilie la Târgul de Florii, intersecția dintre bd. Mircea cel Bătrân și str. Petru Zadnipru, unde vei descoperi produse locale. Vei găsi standuri cu produse proaspete și autentice, realizate de producătorii locali.

În data de 28 aprilie 2024, la Mediacor (str. Alexei Mateevici, nr. 60) va avea loc Ziua ușilor deschise. Începând cu ora 8.30, vei avea posibilitatea să interacționezi cu profesori, studenți și profesioniști din:
# animație;
# game design;
# producție multimedia.

Pentru a participa, trebuie să te înregistrezi la acest link.

Piesa „Revizorul” este o satiră, o comedie de moravuri, de demascare a birocrației și corupției. Spectacolul caricaturizează defectele umane și va rămâne mereu actual atâta timp cât va exista societatea umană. Prezintă o lume dementă, aflată într-o stare avansată de degradare morală, dominată de coruperea totală, de abuzurile administrative, dezordine și delăsare. 

Evenimentul se va desfășura în data de 28 aprilie la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 17.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 120 și 600 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md