mitchells-.jpeg
Industria desenelor animate se dezvoltă pe an ce trece, prin urmare, în ultima perioadă avem o gamă variată de filme pe care să le vedem. The Mitchell’s Vs the Machines este un film de animație american lansat în 2020, regizat de Michael Rianda, Jeff Rowe, care pe lângă faptul că te ține cu o istorie captivantă și plină de aventuri a unei familii certărețe împotriva roboților, te mai și face să dansezi și să cânți pe motivele Maya hiii, Maya hoo, Maya haaah, Maya haaah haah. 

În film, nu e chiar piesa „Dragostea din tei” de O-zone, ci un remake făcut de Rihanna împreună cu rapperul T.I. Potrivit lui Dan Balan, încă în 2008 acesta și-a dat acordul pentru realizarea remake-ului și a menționat că orice compozitor își dorește ca piesele lui să fie interpretate de artiștii momentului, prin urmare, se bucură foarte mult.

Remake-ul „Dragostei din tei” poate fi auzit, în interpretarea Rihannei și a lui T.I., cu denumirea Live your life, de trei ori, începând cu minutele 13.00, 23.43 și o oră și 30 de minute.

<!–

–> <!–

–>

Piesa O-zone

Piesa Rihannei și a lui T.I. 

Despre filmul de animație: Katie Mitchell este acceptată la facultatea la care visa să studieze. Tatăl ei decide în ultima clipă ca fiica lui să nu plece cu avionul, ci să fie dusă cu mașina de întreaga familie. Călatoria ar trebui să fie distractivă și să facă despărțirea de Katie mai ușoară. Pe drum, însă, familia se trezește în mijlocul unei… „răscoale a roboților”. Cei patru Mitchell vor trebui să gândească și să acționeze inteligent și coordonat pentru a salva lumea de tehnologia care pare că a luat-o razna.

Preluat de la: diez.md